Takže zavděčit každému se nedá

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Espero píše: ↑02 zář 2024, 15:18 Já myslel, že děláš něco rozumnějšího když jsme o tom před lety mluvili. Já to totiž dělal před 2,5 roky na asi 7 měsíců taky, licenci jsem měl z dřívějška a živnost taky, když jezdila moje bývalka. Kupoval jsem kvůli tomu toho Renaulta Fluence, což je tak akorát velký vůz na to. Měl jsem tenkrát nějaký finanční problém, který jsem musel vyřešit, abych nemusel sahat do rezervy na stáří a současně jsem už nechtěl do pracovního poměru. Po 7 měsících jsem to vyřešil, auto se taky úplně zaplatilo a následná oprava vozu po tom taxíkaření za 58 tisíc taky. Jenže já ho neopravoval před začátkem taxíkaření, hned po zakoupení, bylo tehdy 10 let staré, ale až po něm, protože jsem předem věděl, že to budu dělat jen krátce. I tak jsem při té činnosti najezdil necelých 60 tis. km. Ovšem musím říci, že to byla nejhnusnější pracovní činnost, kterou jsem kdy dělal. Valná část lidí se chová jako dobytek, ale to asi dobře víš. No jako kluk, když mi bylo asi 13, jsem chtěl být řidičem, život mě zafoukl někam jinam, ale na stáří jsem si to trošku vyzkoušel ten klukovský sen. Fakt ale je, že ta oprava vozu byla taková, na konci taxikaření, že teď vůz funguje jak nový.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |