Anténa
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Kámen_Dave
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: Anténa
Romgar píše:Mužete mi někdo poradit jak mam odmontovat anténu z předního blatníku mam accenta rv. 96 a potřebuju tu anténu vyměnit mam jí zlomenou.
Nazdar, no nejlépe se k ní dostaneš přes blatník po odkroucení podběhu (plastu).
shoď pravé přední kolo , ať maš lepší přístup k práci,odmontuj plastový podběh (pár samořezek) a si u antény,odpoj dráty a mechanicky odmontuj,než odmontuješ samotné těleso anteny z kastle (pod blatníkem) povol chrom.matici nahoře na blatníku. Pokud si trochu zručný sám uvidíš kde to je připevněné.To přední kolo nemusí se nutně odmontovat,je to jen pro lepší přístup.
- RadekCB
- *
- Kontaktovat uživatele:
a kudy se potom k tý anténě dostaneš, když nesundáš přední kolo? Podle mě, kolo a podběh sundat musíš. Když otevřu pravý přední dveře, tak ji tam vidím ale nejde s ní nic delat, pokud nemáš extremne hubenou ruku.Tak pak napis, jak na to. DíkyTata píše:shoď pravé přední kolo , ať maš lepší přístup k práci,odmontuj plastový podběh (pár samořezek) a si u antény,odpoj dráty a mechanicky odmontuj,než odmontuješ samotné těleso anteny z kastle (pod blatníkem) povol chrom.matici nahoře na blatníku. Pokud si trochu zručný sám uvidíš kde to je připevněné.To přední kolo nemusí se nutně odmontovat,je to jen pro lepší přístup.
HYUNDAI ACCENT 1.5 GLS
r.v.: 1995
r.v.: 1995
asi tak,že daš plný rejd Pokud tam nemaš 15" Těleso anténz tím protahneš uplně hravěRadekCB píše:a kudy se potom k tý anténě dostaneš, když nesundáš přední kolo? Podle mě, kolo a podběh sundat musíš. Když otevřu pravý přední dveře, tak ji tam vidím ale nejde s ní nic delat, pokud nemáš extremne hubenou ruku.Tak pak napis, jak na to. DíkyTata píše:shoď pravé přední kolo , ať maš lepší přístup k práci,odmontuj plastový podběh (pár samořezek) a si u antény,odpoj dráty a mechanicky odmontuj,než odmontuješ samotné těleso anteny z kastle (pod blatníkem) povol chrom.matici nahoře na blatníku. Pokud si trochu zručný sám uvidíš kde to je připevněné.To přední kolo nemusí se nutně odmontovat,je to jen pro lepší přístup.