Nazdarek
Tak uz som sa rozhodol po dlhej dobe pre konkretne auto, chcem kupit Hyundai Elantra 1,6 GL Sedan r.v. 2001. Mam vyhliadnuty model v zlatej metalize, auto vyzera nadherne, podvozok, motor i interier vo skvelej kondicii. Sam som prekavapeny priestrannostou interieru i velkostou kufra. Vybava je nadmieru bohata: 4x Airbag, Abs, mech. klima. Motor 1,6 79 kw sa mi zda dostacujuci. Moje predosle auto Felicia 1,3. Prosim kto ma skusenosti s Elantrou nech sa vyjadri pozitivne i negativne, v com Vas auto ocarilo v com sklamalo. Dakujem.
Hyundai Elantra 1,6 GL Sedan r.v. 2001 skusenosti
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Nehledal bych dál!
Záleží na předchozím majiteli, ale vůbec bych se toho nebál. Mám nafťáka a je bez problémů. Navíc velmi příznivá cena a nezájem zlodějů (s výjimkou těch v autoservisu).
Ja mam Elantru detto ako mas vyhliadnutu ale v inej farbe.
Predosly voz tiez Felica 1.3 combi. Rozdiem medzi dvoma je nebo a dudy!
Ked este sadnem do Felicie (este ju mam) je to ako ked sadnes do plechovky!
Nuz prechod na Elantru bol velmi prijemny, voz je to tazky a bezpecny, na ceste dobre sedi kvoli ropzchodu a sirokym pneu.
Interier OK, motor taha ako divy (mam LPG) tiez dobre. Treba trochu viacej plynu na rozbeh z jednicky ale zase naopak velmi vyuzivam pomerne velku zotrvacnost na dobeh ku krizovatkam. Vyborna je stredova opierka na pravy laket. Je tam plno schranok na kadeco.
S vozom som nabehal cca 25000km a som spokojny ako mys.
Zatial je spolahlivy a naviac tato znacka sa tusim kradne najmenej.
Mal som len servisnu prehliadku a drobne zasahy (vypalena ziarovka).
Predosly voz tiez Felica 1.3 combi. Rozdiem medzi dvoma je nebo a dudy!
Ked este sadnem do Felicie (este ju mam) je to ako ked sadnes do plechovky!
Nuz prechod na Elantru bol velmi prijemny, voz je to tazky a bezpecny, na ceste dobre sedi kvoli ropzchodu a sirokym pneu.
Interier OK, motor taha ako divy (mam LPG) tiez dobre. Treba trochu viacej plynu na rozbeh z jednicky ale zase naopak velmi vyuzivam pomerne velku zotrvacnost na dobeh ku krizovatkam. Vyborna je stredova opierka na pravy laket. Je tam plno schranok na kadeco.
S vozom som nabehal cca 25000km a som spokojny ako mys.
Zatial je spolahlivy a naviac tato znacka sa tusim kradne najmenej.
Mal som len servisnu prehliadku a drobne zasahy (vypalena ziarovka).