Dalsi negativni zkusenost!!!
Ted jsem prijel z
Auto Pytela tady u nas ve Vyskove kde jsem chtel nechat jeste v zaruce opravit odloupavajici se lak na prave predni klicce.
Prijimaci technik
p. Minks se neskutecne cukal uz pred mesicem kdyz jsem tam s tim byl poprve - jakoze to neudelaji, ze jsem to nekoupil u nich a podobny kecy. Mimochodem vynikajici strategie jak si pritahnout dalsi zakazniky.
Pak mi zavolal, ze se pry do tydne ozve kdy muzu prijet, ze volal do Prahy a tam mu rekli, ze to jako muzou v zaruce opravit - neozval se cca 3 tydny.
Dnes jsem mu rekl, ze bych chtel opravit ten lak a ze si u nich i udelam garancni prohlidku. Pri otazce jestli to zvladnou byla odpoved "samozrejme"!!
Kdo by neumel vymenit olej, filtry, chladici kapalinu apod. - proste snadno a rychle vydelane penize.
Par vet z naseho rozhovoru:
Ja: Kolik stoji olej?
Minks: Asi neco pres 400,- za litr . . .
Ja: Kolik presne?
Minks: Nevim . . .
Ja: Potreboval bych tam jeste vymenit vstrikovace, protoze jsou nejspis vadny a mam to jeste par dni v zaruce, zitra prijedu a premerite si to.
Minks: No tak to nevim . . . jestli to nekdo umi . . . to jsme jeste nedelali . . . vsechny manualy jsou v anglictine . . . s diagnostikou nikdo neumi . . . taky je v anglictine . . . skoleni na novej pristroj v cestine za puuuul milioooonu bude az nekdy . . .
Upozornil bych na to, ze servis Hyundai provozuji uz par mesicu a nejsou schopni v podstate niceho.
Jak muze nekdo provozovat servis na neco o cem vi absolutni ho*no?!!