autoradio - jake?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- black_sheep
- Moderátor
autoradio - jake?
hoj vsici tak jsem se nakonec rozhodl pro nove radio misto jetyho a mit zaruku alespon dva roky ze bude fachat
mel jsem sice spatny zkusenosti s JVC (preskakovalo na dirach = nebyl antishock, obcas nebralo CDcka, bylo drahy jak prase (pet tisic)) a navic mi pak psal novej majitel ze snad zdechlo uplne (larkin kdyztak doplni zkusenost) asi tak dva mesice po zaruce, grrr... a to jednou na reklamaci bylo uz!
no ale nasel jsem toto:
http://www.pixmania.cz/cz/cz/539785/art ... -g333.html
coz mi prijde bejt velmi prijemna sumicka za radio stejnejch kvalit co jsem pred tremi lety koupil, navic uz s MP3 a peknejsim designem a za sotva tretinovou cenu vosahal jsem si huz hafec sencoru, hyundaiu, deawoo a podobnejch krapu a ty radia na me pusobej ze se musi rozpadnout nad druhou dirou co vymetu, vypadaj divne a malo ktery je alespon trosku user-friendly. no chci se vas optat, co si o tom myslite?
mohl bych dat za to radio vic, ale tohle radijko mam tak nak vyzkouseny a za tuhle cenu je to parada - vzbuzuje ve me vic duvery jak orava apod!
mel jsem sice spatny zkusenosti s JVC (preskakovalo na dirach = nebyl antishock, obcas nebralo CDcka, bylo drahy jak prase (pet tisic)) a navic mi pak psal novej majitel ze snad zdechlo uplne (larkin kdyztak doplni zkusenost) asi tak dva mesice po zaruce, grrr... a to jednou na reklamaci bylo uz!
no ale nasel jsem toto:
http://www.pixmania.cz/cz/cz/539785/art ... -g333.html
coz mi prijde bejt velmi prijemna sumicka za radio stejnejch kvalit co jsem pred tremi lety koupil, navic uz s MP3 a peknejsim designem a za sotva tretinovou cenu vosahal jsem si huz hafec sencoru, hyundaiu, deawoo a podobnejch krapu a ty radia na me pusobej ze se musi rozpadnout nad druhou dirou co vymetu, vypadaj divne a malo ktery je alespon trosku user-friendly. no chci se vas optat, co si o tom myslite?
mohl bych dat za to radio vic, ale tohle radijko mam tak nak vyzkouseny a za tuhle cenu je to parada - vzbuzuje ve me vic duvery jak orava apod!
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Reklama
Aha, tak to si jeste pricti 245 za dopravu a dalsi podobny vypeceny ceny..pixmanie fuj fuj fuj
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- black_sheep
- Moderátor
- black_sheep
- Moderátor
asi jsem blbej, ale... je fakt rozdil mezi kd-g333 kd-g332 a kd-g331 jen v barve (kvalite) toho plastu? nekde se ceny lisej v jednom shopu az 500kc tak to mi prijde bejt divny platit tolik za plast na radiu
sehnal jsem to nejlevneji v www.az-elektro.cz tak to asi obednam tam, doufam, ze to nebudou podvodnici jak pixmania, na webu jsem na ne nasel fakt hodne varovani - takze bacha na ne - jsou to PODVODNICI jaxvin
sehnal jsem to nejlevneji v www.az-elektro.cz tak to asi obednam tam, doufam, ze to nebudou podvodnici jak pixmania, na webu jsem na ne nasel fakt hodne varovani - takze bacha na ne - jsou to PODVODNICI jaxvin
I ❤ cars
- black_sheep
- Moderátor
ja koukam ze ty potvory korejsky maj navic i antishock (coz JVC nemelo a sralo me nehorazne tim) a obcas ma naky i slot na USB pametovku... skoda jen, ze maj 4x40W max.. je fakt, ze RMS se moc asi lisit nebude
I ❤ cars
-
- Kontaktovat uživatele:
PIXMANIA nejsou žádný podvodníci
Já jsem od nich kupoval svýho Pioneera a sehnal jsem ho tam o tři tisíce levnějc než kdekoli jinde na netu.. a že sem hledal, prolez sem úplně všechno.. akorát neměl českej návod.. ale i v tom už se polepšili
Musíte si uvědomit, že to není česká firma.. myslim že to posílaj někde z Francie, proto je poštovný tak drahý.. ale jinak fungujou bez jediný chybičky.. já.. maximální spokojenost
Já jsem od nich kupoval svýho Pioneera a sehnal jsem ho tam o tři tisíce levnějc než kdekoli jinde na netu.. a že sem hledal, prolez sem úplně všechno.. akorát neměl českej návod.. ale i v tom už se polepšili
Musíte si uvědomit, že to není česká firma.. myslim že to posílaj někde z Francie, proto je poštovný tak drahý.. ale jinak fungujou bez jediný chybičky.. já.. maximální spokojenost
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
I moje... jelikoz jsem s autohifi na nejakou dobu skoncil (bydleni ma prednost), tak jsem poridil zakladni DEH-2820mp.
Naposledy upravil(a) Hardcam dne 09 říj 2007, 22:34, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- black_sheep
- Moderátor