Relé centrálu
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Relé centrálu
Čau všichni.Mám takový malý problémek.Zkoušel jsem stahnout příručku ale to se mi nějak nevede.Potřebuju na Accentu z roku 97 najít relé centrálu a to pak vyměnit za relé s dálkou.A pokud bi se někomu válelo levé sklo do zrcátka bil bych vděčnej.Dík za radu Miňo.
- Reklama
Re: Relé centrálu
skuz to tady http://www.korea-opt.ru/ je to sice rusky ale je tam asi vsechno co potrebujes jo a taky potrebujes znat ruskyMino píše: Čau všichni.Mám takový malý problémek.Zkoušel jsem stahnout příručku ale to se mi nějak nevede.Potřebuju na Accentu z roku 97 najít relé centrálu a to pak vyměnit za relé s dálkou.A pokud bi se někomu válelo levé sklo do zrcátka bil bych vděčnej.Dík za radu Miňo.
- Lhoty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevi nekdo jestli je to stejný i na Lantre 96?staci taky jen vymenit rele a pridat do dveri motor?Mino píše: Čau všichni.Mám takový malý problémek.Zkoušel jsem stahnout příručku ale to se mi nějak nevede.Potřebuju na Accentu z roku 97 najít relé centrálu a to pak vyměnit za relé s dálkou.A pokud bi se někomu válelo levé sklo do zrcátka bil bych vděčnej.Dík za radu Miňo.
nekdo by to vedet mal skus ivana ten se tim zabyva jako profikLhoty píše:Nevi nekdo jestli je to stejný i na Lantre 96?staci taky jen vymenit rele a pridat do dveri motor?Mino píše: Čau všichni.Mám takový malý problémek.Zkoušel jsem stahnout příručku ale to se mi nějak nevede.Potřebuju na Accentu z roku 97 najít relé centrálu a to pak vyměnit za relé s dálkou.A pokud bi se někomu válelo levé sklo do zrcátka bil bych vděčnej.Dík za radu Miňo.