Moderátoři: Martun, Moderátoři
no u mna to vyzera podobne ako u teba a to jazdievam sam a mam 67 kg :-Dnie je sice presedena, skor sa mi zda ze vrchny potah nebol pri vyrobe dostatocne natiahnuty
Mám 70 kg, a věř že posezem to není .... Accent je mé čtvrté auto a nikdy jsem se s tímto nesetkal..... Porovnáváš hrušky s jablkama když píšeš do příspěvku o sedačkách v Accentu a sám máš Lantru.....Hardcam píše:taky mam 67kg...na kuzi to nepoznam, ta ma byt trosku volna...ale na Lantre s latkou po 7 letech uplne v poho a to otec ma pres 90. Asi mas nejakej hustohustej posez:)
robi to trochu aj mne... ale nic extra skor u mna taky opticky klamo5martin píše:Mám 70 kg, a věř že posezem to není .... Accent je mé čtvrté auto a nikdy jsem se s tímto nesetkal..... Porovnáváš hrušky s jablkama když píšeš do příspěvku o sedačkách v Accentu a sám máš Lantru.....Hardcam píše:taky mam 67kg...na kuzi to nepoznam, ta ma byt trosku volna...ale na Lantre s latkou po 7 letech uplne v poho a to otec ma pres 90. Asi mas nejakej hustohustej posez:)
andrej21 píše:reklamacia na sedacku uznana![]()
budu mi to cele precalunovat tak som spokojny![]()
Cele znamena sedacku a nebo vsechny sedacky ?
----------------------------------------------
1,5 crdi elegance gold beige 08/2007
12800km
Jenomže to je prd platný, když se ti spustí alarm, když zamkneš dálkou, tak musíš zase odemykat dálkou...palčo píše:Práve som dopozeral večerné správy, kde ukazovali, že na nejakom parkovisku nefunguje odomykanie diaľkovým, lebo je tam nejaký rušivý zdroj. Asi nejaký rádioamatér, ktorý vysiela na podobnej frekvencii, ako sú diaľkové na auto.Samozrejme odomknutie kľúčom by malo fungovať.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |