Matrix-cenova akcia
Moderátor: Moderátoři
Matrix-cenova akcia
Na Slovensku je Matrix v slusnej akcii, s dieslovym motorom 81 kW vyjde na 416.000 Sk. Podobne stoji aj novy Accent, ale Matrix ponuka viac priestoru pre rodinu.
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
U nás je také akce na Matrixe(tuším cena od 265ooo,-Kč).Mám takové tušení,že to není jen tak.Jestli to není plánovaný doprodej a brzy přijde nějaký faceliftovaný nebo přepracovaný. Ale ta současná cena je opravdu dooost zajímavá.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Asi máš pravdu. Tady o tom něco píšou: http://news.auto.cz/aktuality/velky-pre ... otors.html
SF Elegance AT
Re:
hmmm tak to jsem byl v nějakym blbym salonu (14 dní) mě to prodavali za 300 000 benzin a 330 000 diselBorek píše:U nás je také akce na Matrixe(tuším cena od 265ooo,-Kč).Mám takové tušení,že to není jen tak.Jestli to není plánovaný doprodej a brzy přijde nějaký faceliftovaný nebo přepracovaný. Ale ta současná cena je opravdu dooost zajímavá.
Matrix 1,5 CRDi VGT R.V. 2008
Re: Matrix-cenova akcia
Kabi ty si šiša
mrkni na datum kdy to bylo psany od nich a kdy od tebe minul si se skoro o rok
Matrix 1,5 CRDi R.V. 2008
A hlavne ma novy model...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
To jsi oprášil opravdu staré vlákno .Alespoň vidíš to srovnání ceny po roce.Jestli máš už ten typ po faceliftu,tak ten jsem si včera prohlížel v BOS Trutnov a líbí se mě daleko víc.Ten zakulacený předek je pěkný.Změnil bych ještě zadní část-světla a hlavně to ukousnuté zadní boční okno(teď s černou samolepkou na srovnání linie oken ).
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
nojo jsem to ale vokurkaUzi77 píše:Kabi ty si šiša
jj mě prostě uchvátil ten vnitřní prostor tak jsem si řekl to musím mít až později zjištuju že jsem vlastně nekoupil tak špatně,aspoň podle toho co tu lidi píšouBorek píše:To jsi oprášil opravdu staré vlákno .Alespoň vidíš to srovnání ceny po roce.Jestli máš už ten typ po faceliftu,tak ten jsem si včera prohlížel v BOS Trutnov a líbí se mě daleko víc.Ten zakulacený předek je pěkný.Změnil bych ještě zadní část-světla a hlavně to ukousnuté zadní boční okno(teď s černou samolepkou na srovnání linie oken ).
Tak ta cena Matrixov u nas nie je vobec zla.
V Nemecku zacina 1.6 od 15890 eur (ca. 480tis Sk), 1,5crdi od 19900 eur (ca 600tis Sk). To je zakladny model, neviem o kolko vyssiu vybavu ma oproti nasim modelom Premium.
V Rakusku je to od 16490 a 18490 eur .
V Nemecku zacina 1.6 od 15890 eur (ca. 480tis Sk), 1,5crdi od 19900 eur (ca 600tis Sk). To je zakladny model, neviem o kolko vyssiu vybavu ma oproti nasim modelom Premium.
V Rakusku je to od 16490 a 18490 eur .
Matrix Premium 1.6