Roletky nad zavazadlovým prostorem
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Roletky nad zavazadlovým prostorem
Pánové mám dotaz , taky vám "vystřelují " ty krátké roletky co se chytají za opěrky hlavy zadních sedaček? Problém je v tom, že je připojení řešeno jakousi vidličkou která díky tomu, že je stále v tahu časem povolí. V servisu mi řekli že to řešili už u Tucsona a že v katalogu našli místo vidliček háčky a ty se samy od sebe nevyháknou. Jenže v katalogu k SF prý nejsou. Neví náhodou někdo dají-li se na Santu použít? Fakt je to otravné a to nemluvím o tom, že spolucestující pěkně leká .
Je to ptákovina ale snad by to mělo fungovat když už to tam dali ty kluci korejský.
Jinak 29500km spotřeba cca 8,3 na AT myslím slušný. Ozývá se ťukání od pravého předního kola (asi tyčky) jinak OK na garančce bude výměna.
taky mě pobavilo, že auto za skoro mega nemá signalizaci servisu. Mám doma skůtra a ten to má.
Je to ptákovina ale snad by to mělo fungovat když už to tam dali ty kluci korejský.
Jinak 29500km spotřeba cca 8,3 na AT myslím slušný. Ozývá se ťukání od pravého předního kola (asi tyčky) jinak OK na garančce bude výměna.
taky mě pobavilo, že auto za skoro mega nemá signalizaci servisu. Mám doma skůtra a ten to má.
Hyundai SF 2.2 CRDi AT Elegance
- Reklama
Re: Roletky nad zavazadlovým prostorem
A jaké připojení myslíš?? myslíš "připojení" háčků k té roletce nebo myslíš způsob uchycení roletky k opěradlu? Já mám totiž na roletce háčky¨.
Předpokládám proto, že se ti ty háčky "vytrhávají" z roletky? je to tak?
Re: Roletky nad zavazadlovým prostorem
Opravdu mám vidličky . Chytají se k opěrce, z roletky se nevytrhávají.Gurthang píše:A jaké připojení myslíš?? myslíš "připojení" háčků k té roletce nebo myslíš způsob uchycení roletky k opěradlu? Já mám totiž na roletce háčky¨.
Asi mi někdo neříká pravdu(servis) .
Díky za foto. Mám SF červen 07 a mám tam opravdu vidličky. Hned jak to Gurthang napsal vyrazil jsem k prodejci a hned u prvního auta za branou jsem tyto háčky objevil. Prý nemají ještě aktualizaci softwaru ohledně dílů na SF New . Snad se dočkám . Neznají zatím objednací kód.
Díky za pomoc . Holt líná huba holé neštěstí aneb voják se stará voják má
hlupost kod maju mne to uz objednavaliVlasťák píše:Díky za foto. Mám SF červen 07 a mám tam opravdu vidličky. Hned jak to Gurthang napsal vyrazil jsem k prodejci a hned u prvního auta za branou jsem tyto háčky objevil. Prý nemají ještě aktualizaci softwaru ohledně dílů na SF New . Snad se dočkám . Neznají zatím objednací kód.
a proč by neměli? Reklamoval jsem např. střešní příčníky na kterých se páčky nevraceli do zaaretované polohy a vyměnili je za novější model.Dalibor píše:Zdravím opravdu vymění ty vidličky za háčky v rámci záruky? Já mám Santu od 12/06 a opravdu mi pořád vystřelují.
Díky
Nereklamuj vidle, ale jejich funkci - že nedrží při natažené roletě a poraď jim ať to v rámci záruky vymění za háčky které se dávají do novějších modelů (proč asi?). Někdy je třeba servis trochu popostrčit.
SF 2,2 CRDi VGT 4x4 A/T / H1 VAN6 2,5CRDi / iX35 2.0 GDi 4x4 / i20
sorry objednali ale tie zasuvacie skoro ma jebl.... takze druhy pokusdudl píše:hlupost kod maju mne to uz objednavaliVlasťák píše:Díky za foto. Mám SF červen 07 a mám tam opravdu vidličky. Hned jak to Gurthang napsal vyrazil jsem k prodejci a hned u prvního auta za branou jsem tyto háčky objevil. Prý nemají ještě aktualizaci softwaru ohledně dílů na SF New . Snad se dočkám . Neznají zatím objednací kód.
Přepážka N1
A máte někdo háčky vautě s přepážkou? Přes ní je nepřiděláte na opěrku hlavy. To je zaháknete za přepážku? Nedrnčí?
Re: Přepážka N1
Mám N1. Přepážka drnčí na větších nerovnostech, jinak ne. Háčky mám zaháklé za přepážku a žádné drnčení háčků nepozorujiDalibor píše:A máte někdo háčky vautě s přepážkou? Přes ní je nepřiděláte na opěrku hlavy. To je zaháknete za přepážku? Nedrnčí?
Tak já to příležitostně zkusím vyreklamovat. A ja kt odělají? to ty staré vidličky odstříhnou a přišijí tam háčky, dost pochybuju, že vymění celé rolety.
A mám dotaz k těm gumovým koncovkám na konci velké rolety, které se "zaháknou" do těch plastů, když ji máte vytaženu - po roce jsou ty gumy rozpadlé a roztrhané, reklamoval to někdo?
Díky
A mám dotaz k těm gumovým koncovkám na konci velké rolety, které se "zaháknou" do těch plastů, když ji máte vytaženu - po roce jsou ty gumy rozpadlé a roztrhané, reklamoval to někdo?
Díky