Nemá někdo nějáikej nápad ?? Předem díkes
PS:Mě už nic nenapadá

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
1,3 12V nema stejne jako 1,5 12V hydrostely preci,nebo ten 1,3 ma? 1,5 ne e preci.mirec píše:nahodou do zdvihatok ventilov tam nejde ten olej ? po cesky tomu nadavate hydrostely a nejako som rozumel ze sa to nastavuje pomocou oleja...tie su v hlave a ak by to tak bolo tak by to teoreticky mohlo byt nie ? ci nie ?
No tak mne tu kazdy na fore hovori ze 1,5ka ma hydrostely...este aj ked som sa pytal kolko stoja hydrostely tak som dostal odpoved...a ked ma 1,5ka...tak urcite aj 1,3ka...lebo to su skoro rovnake motory akurat iny objem...Romcis píše: 1,3 12V nema stejne jako 1,5 12V hydrostely preci,nebo ten 1,3 ma? 1,5 ne e preci.
No tak mne tu kazdy na fore hovori ze 1,5ka ma hydrostely...este aj ked som sa pytal kolko stoja hydrostely tak som dostal odpoved...a ked ma 1,5ka...tak urcite aj 1,3ka...lebo to su skoro rovnake motory akurat iny objem...[/quotemirec píše:Romcis píše: 1,3 12V nema stejne jako 1,5 12V hydrostely preci,nebo ten 1,3 ma? 1,5 ne e preci.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |