polepenie auta
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
polepenie auta
mam dotaz. potrebujem kritiku na moj navrh, nez to dam urobit. co je dobre, co nie a co treba vylepsit ???
http://nahrajto.tym.sk/download.php?file=780920
http://nahrajto.tym.sk/download.php?file=780920
- Reklama
- Lukino
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
všechny ty nálepky a nápisy jsou hnus ... vůbec nechápu, že si to tam někdo lepí? Jako že dává všem ostatním vědět, že co má namontované v autě? Já myslel, že montuje věc na auto aby sloužila ... aha, ono je to jen, aby ostatní věděli kdo je tady borec ...
PS: v případě, že za to má majitel auta prachy tak to chápu, ale jen tak někomu dělat reklamu ... a zadara?
PS: v případě, že za to má majitel auta prachy tak to chápu, ale jen tak někomu dělat reklamu ... a zadara?
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Accent 1.3 12V, 1996
- maxik
- **
- Kontaktovat uživatele:
Sorry lukino ale myslim že tvůj názot je decentně mimo mísu myslim že to nikdo nedělá proto že by chtěl machrovat ale že se mu to tak líbí, kdybych chtěl tak si n auto nalepim klidně reklamu na toytoy záchodky kdyby byla pěkná. A náhodou auta polepený ve stylu motorsport jsou pěkný. Já taky moc neuznávám ty nálepky stylu draci a plameny, přijde mi to takový laciný. A trošku i tuzing. A když už dáš ty peníze za nějakej hodně kvalitní díl na svoje auto , nějakou fakt hodně luxusní značku třeba já nevim koupíš písty wiseco, tak proč bych si to na to auto nenalepil at se každej koukne co tam mám, a navíc takovej výrobce ke svejm výrobkům ty samolepky i přidává. A nejde o žádnou reklamu at si tam každej lepí co chce. A záleží taky na jaký uto to lepíš, je trošku něco jinýho jestli si necháš polepit třeba porsche gt3 , nebo si nalepíš na favorita nápis tunning.
Project Scoupe RS 1993 -minulost
Scoupe GT 1992 - vrak - minulost
Fiat 600D 1966 - minulost
BMW M3 EVO E36 1998,cosmosschwartz metalic, HARMAN KARDON sound ,321PS - minulost
SUZUKI RM Z 4502007
Scoupe GT 1992 - vrak - minulost
Fiat 600D 1966 - minulost
BMW M3 EVO E36 1998,cosmosschwartz metalic, HARMAN KARDON sound ,321PS - minulost
SUZUKI RM Z 4502007
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze je to az prilis poserske.. teda od pozovat a nie pos***
ten bok je dost preplacany tymi nalepkami komponentov - tiez to moc neuznavam.. no a zavrsene je to placnutim toho zraloka... Coupatko je to krasne ale myslim si ze tie nalepky tu ideu fakt znicia.. mozno ma boky malicky symbol zraloka, ale to je vsetko.. ono niekedy je menej viac
ten bok je dost preplacany tymi nalepkami komponentov - tiez to moc neuznavam.. no a zavrsene je to placnutim toho zraloka... Coupatko je to krasne ale myslim si ze tie nalepky tu ideu fakt znicia.. mozno ma boky malicky symbol zraloka, ale to je vsetko.. ono niekedy je menej viac
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
dragunov87: můj názor je že je to tvoje auto a dej si na to co tobě se líbí a neber ohled na druhé. Můžeš se těmi názory pouze dozvědět co kdo na to říká ale finální rozhodnutí je na tobě. Osobně jsem také proti těmto polepům, ale jsou auta kde ty polepy vypadají pěkně, ale pod podmínkou že po nalepení se samolepka přestříká min 3vrstvamy bezbarvého laku. Dodá to tomu hezčí efekt a hlavně se zalejou hrany samolepky a vypadá to jako nalakované. Osobně se mi líbí ne ten žralok ale že je v tom zakoncipován nápis Tiburon. Pěkný nápad
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
to už je rozumnější, ale odpustil bych si i ten nápis "neony" a ten paskvil na zadním blatníku. Ostatně, kdyby bylo po mým, ten přední nárazník takovej jakej je bych tam nikdy nedal a to zadní křídlo taktéž. To malé křidýlko, jak má kolega na žlutém Coupé, jak máš ted foto v sekci uličnící, to je jiný kafe, decentní pěkný. Kulatý auto, kulatý křídlo. Ale dej si tam co chceš. Je to tvoje auto, tvoje image, tvůj styl. Neřiď se tím, co ti kdo řekne.... Mně se jen líbí něco jiného. A co fakt nemusim, jsou šachovnice a plameny, to už se jen usmívám...
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997