zo zaciatku mi pomohly rady odtialto (ako jazdit s diesloma pod) a bolo tam dost skusenosti aj od Mikra... a ja sa rad podelim uz o svoje vlastne aby niekto dalsi nemusel znovu objavovat koleso

Moderátoři: Martun, Moderátoři
mne to robilo tiez. je potrebne sa naucit tu spiatocku radit. v servise ti to neodstrania kedze aj v prirucke je napisane ze pred zaradenim spiatocky je potrebne vymacknut naprazdno spojku.Rado píše:Poradí mi niekto? New accent 1,5 CRDi - 2007, 4000 km. Dopredné rýchlosti udú zaradiť perfektne, spiatočka ide zaradiť ťažšie a po zaradení mám pocit že nie je dostatočne "na svojom mieste", ba dva krát sa mi stalo, že pri cúvaní " vyskočila". Okrem toho objavuje sa mi závada: po vyradení rýchlosti a po dobrzdení - vozidlo už stojí - počuť pazvuk, akoby dobiehalo koleso so skriveným brzdovým kotúčom ešte 2 - 5 sec.[/i]
ja poradim len jedno - citat forum... prevodovka a problemy sa riesia v 2 vlaknach, takze pls prehod si prispevok tam a toto zmazRado píše:Poradí mi niekto? New accent 1,5 CRDi - 2007, 4000 km. Dopredné rýchlosti udú zaradiť perfektne, spiatočka ide zaradiť ťažšie a po zaradení mám pocit že nie je dostatočne "na svojom mieste", ba dva krát sa mi stalo, že pri cúvaní " vyskočila". Okrem toho objavuje sa mi závada: po vyradení rýchlosti a po dobrzdení - vozidlo už stojí - počuť pazvuk, akoby dobiehalo koleso so skriveným brzdovým kotúčom ešte 2 - 5 sec.[/i]
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |