osvětlení panelu s topením atd,umřel mi středovej panel:-(
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
osvětlení panelu s topením atd,umřel mi středovej panel:-(
Ahojda.moce děkuju všem,kdo mě poradil s problémem teploty,ale když sem vyřešil jeden problém vyskytnul se druhej . Liboal sem si večer,že mi vše v kabině svítí atd,,,no a najednou mi nesvítí to kolečko od topení a větrání.pak sem se chtěl zeptat co všechno,teda v kabině svítí?výstražnej trojůhelníček?svítí ty dva čudlíky na zadní stěrač?a na odstřik zadního skla??popelník??ten mi taky nesvítí.prostě se mi zdá,že ten můj středovej panel umřel nemám čas prolézt tohle fórum.pošlete mi prosím,třeba link,kde je rozdělání a výměna žárovek atd...???děkuju m:-)Jinak tohle fórum je super!!!!!!!
Hyundai is the best car of the world!!!!!!!!!!!
Hyundai Acent 1,3i 12V r.v.98
Hyundai is the best car of the world!!!!!!!!!!!
Hyundai Acent 1,3i 12V r.v.98
Hyundai.........I love it
1,3i 12V r.v.1998
1,3i 12V r.v.1998
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě svítí popelník,zapalovač,ten středový panel,to znamená regulátor teploty přepínač režimů a větrák.Z tlačítek výstražný trojuhelník,vyhřívání zadního okna a ty dva tlačítka na přepínání vzduchu "venek,kabina"Zadní ostřikovač a stěrač nesvítí.Nesvítí ani regulátor osvětlení palubovky a naklápění světel.Zadní mlhovka svítí jenom jako oranžová kontrolka,když je zapnutá.Nesvítí ani ovl.tlačítka na el.okna.
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Ok,takže se mi vyblily ty konbtrolky na regulátoru teploty a foukání.Nevíš prosím,jak se tedy ty žárovky mění?a kolik jich tam je??a hlavně jaký to jsou žárovky?????Kamil píše:Mě svítí popelník,zapalovač,ten středový panel,to znamená regulátor teploty přepínač režimů a větrák.Z tlačítek výstražný trojuhelník,vyhřívání zadního okna a ty dva tlačítka na přepínání vzduchu "venek,kabina"Zadní ostřikovač a stěrač nesvítí.Nesvítí ani regulátor osvětlení palubovky a naklápění světel.Zadní mlhovka svítí jenom jako oranžová kontrolka,když je zapnutá.Nesvítí ani ovl.tlačítka na el.okna.
1,3i 12V r.v.1998
1,3i 12V r.v.1998
- mirec
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ty mas nejaky cudlik na regulaciu podsvietenia ? kde ? mozes sem hodit foto ?Kamil píše:Mě svítí popelník,zapalovač,ten středový panel,to znamená regulátor teploty přepínač režimů a větrák.Z tlačítek výstražný trojuhelník,vyhřívání zadního okna a ty dva tlačítka na přepínání vzduchu "venek,kabina"Zadní ostřikovač a stěrač nesvítí.Nesvítí ani regulátor osvětlení palubovky a naklápění světel.Zadní mlhovka svítí jenom jako oranžová kontrolka,když je zapnutá.Nesvítí ani ovl.tlačítka na el.okna.
Sonata 2,4 2006 Elegance
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
hele nějaký hyundae ten regulátor měli.Prostě to je kolečko,kterým si šteluješ podsvícení budíků.dá se to zbastlit,když celej svazek světel vrzneš přes potenciometr,ale je to jebačka.mirec píše:Ty mas nejaky cudlik na regulaciu podsvietenia ? kde ? mozes sem hodit foto ?Kamil píše:Mě svítí popelník,zapalovač,ten středový panel,to znamená regulátor teploty přepínač režimů a větrák.Z tlačítek výstražný trojuhelník,vyhřívání zadního okna a ty dva tlačítka na přepínání vzduchu "venek,kabina"Zadní ostřikovač a stěrač nesvítí.Nesvítí ani regulátor osvětlení palubovky a naklápění světel.Zadní mlhovka svítí jenom jako oranžová kontrolka,když je zapnutá.Nesvítí ani ovl.tlačítka na el.okna.
1,3i 12V r.v.1998
1,3i 12V r.v.1998
- Samuel
- **
- Kontaktovat uživatele:
No len to nezahovor...........u nas 11 rokov a nic.........az nakoniec mrzlo ako svina asi to bola posledna kvapka pre tu klucku a praskla..........takze aj ja som myslel ze to sa mi nikdy nestane.......a holt stalo sa..........Selshig píše:co všeci mate s těma klikama jako deset let mam auto a funguje jen mam ohle tahlo tak musim desetkrat zatahnout než otevu vratka
- Selshig
- Kontaktovat uživatele:
no jak je urvu tak je zaařim a necham si vyskakovaci dveře i když jsou zakazaneKamil píše:Nevykládej.Ty máš pro jistotu všechny kliky zavařené.Selshig píše:co všeci mate s těma klikama jako deset let mam auto a funguje jen mam ohle tahlo tak musim desetkrat zatahnout než otevu vratka
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010