Chystám se měnit spojku, ale potřeboval bych poradit jak nejlíp na poloosy, abych mohl dostat ven převodovku. Nebo jestli nemá cenu se s tím zlobit a přenechat to mechanikovi. Zatím jsem to u lantry nerozebíral, tak si nechám poradit

Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
To neni nějak hrozná práce, pokud si rád hraješ a jseš šikovnej, tak si to urob sámjfreedom25 píše:Zdravím všechny.
Chystám se měnit spojku, ale potřeboval bych poradit jak nejlíp na poloosy, abych mohl dostat ven převodovku. Nebo jestli nemá cenu se s tím zlobit a přenechat to mechanikovi. Zatím jsem to u lantry nerozebíral, tak si nechám poradit![]()
zdravimjfreedom25 píše:Tak jsem sed dneska pustil do tý spojky. Povyndání jsem se nestačil divit.Lamela je třetinová než nová, v přítlačáku jsou drážky od nejtků z lamely, a ložisko jsem myslel, že bude mít nějaký vůle ale ono nic. To ložisko se totiž ani neotočí. V pružinách na přítlačáku je od ložiska vybroušená drážka ani nešlo sundat z převodovky.
Kdyby to auto nemělo naj. 190 tis. tak bych řek, že je to ještě všechno původní.
![]()
Dík za nabídku, ale já měl celej novej spojkovej komplet, a zrovna jsem k tomu koupil fremkity na hlavní a pomocnej sp. válec. Dřív mi prokluzovala spojka při přidání plynu i z kopce a zabírala až na hoře, teď v pohodě dole a nemá žádný odpor. Já jsem měnil i táhla řazení a pár drobností.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |