![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Díky
Moderátoři: miooo, Moderátoři
netrap sa aj tak ho uz nezapises do osvedceniaStanda007 píše:Ahoj, stále se trápím s namontováním rámu na SF - přední se mi nedá primontovat. Musí se jít pres mřížku v nárazníku - tu menší - a BUREŠ mi dal info, že se sundavá nárazník - nedělal jste to nékdo? Žiju na Slovensku a tady to v žádným servisu zatím nedělalimusím sundat i světla? Našel jsem tu manuál na sundaní předního nárazníku, ale je tam ještě něco, nebo musím vyhodit i světla. Díky za info - a nebo budu brzy ty rámy prodávat. Už je mám dlouho v garáži a zakopávám o ně
ZE JE KUPOVANE [VYROBENE] V 2007 MAS SANCU ALE CHCE TO ZNAMEHOStanda007 píše:Ahoj, já to nechápu. Auto jsem koupil a zaevidoval v 10/2007 tak to by ako, že nemal byt problém? Auto je na SK spz-tkach a jezdím 90% po Slovensku. Zajtra jdu na garančku a som zvedav čo mi tam povedia![]()
Jinak - psal som aj Burešovi čo on na to - zatial sa neozval. Každopádne dakujem a budem informovat. Standa
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |