Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Samuel píše:No takze auto je z nepodarenej vymeny palivoveho filtra uz doma..........stalo to 860 sk bez papierov cisto len praca lebo filter som im dal..........aby ste boli v obraze.......vymienal som palivovy filter a skrutil som privodnu trubku takze to uz riesil servis........pred vymenou filtrov motor v nizkych otackac trhal........ale teraz s novymi filtrami a svieckami je to vazne jiiiiiiiizdaaaide pekne a ma aj lepsi tah,.........a ako dalsiu vec odporucam vymenit kabinovy filter.........to menili v servise lebo keby rozoberiem palubovku tak ju nedam do kopy ale kuranie uz neprepusta taky smrad ako pred tym..........takze osobna skusenost..........sviecky, olej, olejovy filter menit doma........palivovy a kabinovy radsej servis
Kabinový,nebo taky se mu říká pylový filtr je v kabině.Když oddělš přihrádku od spolujezdceTak tam mezi větrákem je kabinový filtr.Ale ten v pohodě zvládneš sám,na to není třeba servis.tvist píše:hele a kde je ten kabinovej filtr??když otevřu víko,tak tam mám tu černou škatuli a tam je filtr
to je on????
Kamil píše:Kabinový,nebo taky se mu říká pylový filtr je v kabině.Když oddělš přihrádku od spolujezdceTak tam mezi větrákem je kabinový filtr.Ale ten v pohodě zvládneš sám,na to není třeba servis.tvist píše:hele a kde je ten kabinovej filtr??když otevřu víko,tak tam mám tu černou škatuli a tam je filtr
to je on????
Jo len mne sa tam nejako nedalo dostat.........po skusenosti s palivovym som to nechcel riskovatKamil píše:Kabinový,nebo taky se mu říká pylový filtr je v kabině.Když oddělš přihrádku od spolujezdceTak tam mezi větrákem je kabinový filtr.Ale ten v pohodě zvládneš sám,na to není třeba servis.tvist píše:hele a kde je ten kabinovej filtr??když otevřu víko,tak tam mám tu černou škatuli a tam je filtr
to je on????
O víkendu jsem se chystal měnit filtry (palivový a olejový), abych měl do budoucna klid. Mám to radši nechat odborníkovi nebo to průměrně zručný člověk (jako jáSamuel píše:No takze auto je z nepodarenej vymeny palivoveho filtra uz doma..........stalo to 860 sk bez papierov cisto len praca lebo filter som im dal..........aby ste boli v obraze.......vymienal som palivovy filter a skrutil som privodnu trubku takze to uz riesil servis........pred vymenou filtrov motor v nizkych otackac trhal........ale teraz s novymi filtrami a svieckami je to vazne jiiiiiiiizdaaaide pekne a ma aj lepsi tah,.........a ako dalsiu vec odporucam vymenit kabinovy filter.........to menili v servise lebo keby rozoberiem palubovku tak ju nedam do kopy ale kuranie uz neprepusta taky smrad ako pred tym..........takze osobna skusenost..........sviecky, olej, olejovy filter menit doma........palivovy a kabinovy radsej servis
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |