dálková světla
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
dálková světla
dnes mi poprve prdlo jedno dalkove svetlo tak musim koupit je rozdil mezi dalkovym a tlumenym svetlem??? me prijde ze je uplne stejne jako to tlumene, kdyztak mate zkusenosti ktere koupit???nejaka patice nebo neco, vubec se v tom nevyznam....diky
- Reklama
Musis tam dat novou zarovku - asi to bude H7, ale to NENI JISTY!!!
Kdyz tu mrtvou zarovku vytahnes, tak to jednak na ni bude napsany, popripade ti v obchode poradi
...a ty nemas sadu nahradnich zarovekapojistek?
Kdyz tu mrtvou zarovku vytahnes, tak to jednak na ni bude napsany, popripade ti v obchode poradi
...a ty nemas sadu nahradnich zarovekapojistek?
i30 PDe fastback 1.5 DCT
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
ELANTRA XD 1.6 2006
dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Těžko se ti radí,jako všem,co nemají typ auta a rok výroby nikde uveden.Zatím jsem neměl(neviděl)žárovku,která by neměla na patici(nebo u mrňavých do boč.blinkrů,na skle)napsán typ a výkon.(Tím nechci tvrdit,že se někde nějaká nenajde )
Podle sekce odhaduji,že máš Coupe,ale jaký rok???U Coupe v provedení r.2002-dál,je to typ H7-výkon 55W.Stejná je i v tlumených světlech.
Podle sekce odhaduji,že máš Coupe,ale jaký rok???U Coupe v provedení r.2002-dál,je to typ H7-výkon 55W.Stejná je i v tlumených světlech.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
My mame na 1. generaci H1.
Zjistil jsem to, protoze jsem se ptal asi na 3 mistech, vsude rikali H4, tak jsem koupil H4 a v servisu mi vynadali, co jsem to koupil za blbost (ten samej clovek mi den predtim tvrdil, ze kupe 1. generace = stoprocentne H4). Neni nad to, kdyz ani autorizovany servis netusi. No nastesti mi to v kramu vymenili.
Zjistil jsem to, protoze jsem se ptal asi na 3 mistech, vsude rikali H4, tak jsem koupil H4 a v servisu mi vynadali, co jsem to koupil za blbost (ten samej clovek mi den predtim tvrdil, ze kupe 1. generace = stoprocentne H4). Neni nad to, kdyz ani autorizovany servis netusi. No nastesti mi to v kramu vymenili.
dříve Hyundai Coupé 1.6 / 84 kW [R.I.P.]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
To je těžké(a jak říká Ivan-stále dokola)někomu poradit,když není schopný ani si napsat,co má za auto .Příště,kdo nebude mít napsaný model a rok-nereaguji
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
ja vim omlouvam se kdyz ja sem pocitacovy antitalent a nevim jak se to tam vklada ten popis aby tam byl naporad jinak uz to je v poho zjistil jsem ze jsem si to nejak nechtene vypojil u toho jednoho dalkoveho svetla ted spis resim jestli si nemam koupit 100watovy tlumeny svetla ale bojim se abych si nevypalil lampy mam r.v.97 coupe, nevite???je to stejny jak u lanter?
To nedělej, já tam měl 100W žárovky cca půl roku, vystřídal jsem několik výrobců a maximální životnost je jeden měsíc (některý odešli už za 4 dny) potom se "roztečou" Je tam málo místo a hodně se to hřeje...teď tama mam už půl roku 55W, svítí to tak nějak stejně a nemusim je měnit při každý návštěvě pumpy.miltic píše:ja vim omlouvam se kdyz ja sem pocitacovy antitalent a nevim jak se to tam vklada ten popis aby tam byl naporad jinak uz to je v poho zjistil jsem ze jsem si to nejak nechtene vypojil u toho jednoho dalkoveho svetla ted spis resim jestli si nemam koupit 100watovy tlumeny svetla ale bojim se abych si nevypalil lampy mam r.v.97 coupe, nevite???je to stejny jak u lanter?
Hele já tam mám úplně obyč, nevim jak jsou na tom ty žárovky plněný xenonem, vipadá to pěkně, ale někdo řikal, že s tim je v noci prd vidět ...a o to jde, si myslim, především ...ale jak řikam, je to informace "jedna paní povídala", takže nemá cenu ani toho času co mi trvá tohle napsat.miltic píše:dobre diky ja si to myslel, takze jedine 55w jo??a ty tam mas naky obyc nebo domodra nebo jaky????prosim te
Ja mam dojem, ze jsem kupoval neco jako tohle:
http://www.tuningshop.cz/Zarovka-H1-12V ... 29804.html
Prej to ma daleko lepsi zivotnost nez ty predrazeny zarovky znamejch znacek. Jak to sviti, to nemuzu moc posoudit - kazdopadne to sviti lip nez to, co jsem tam mel predtim, s tim jsem nevidel ani na metr daleko a serizenim to nebylo
http://www.tuningshop.cz/Zarovka-H1-12V ... 29804.html
Prej to ma daleko lepsi zivotnost nez ty predrazeny zarovky znamejch znacek. Jak to sviti, to nemuzu moc posoudit - kazdopadne to sviti lip nez to, co jsem tam mel predtim, s tim jsem nevidel ani na metr daleko a serizenim to nebylo
dříve Hyundai Coupé 1.6 / 84 kW [R.I.P.]