Výměna budíku obyčejné za s otáčkoměrem

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
vaisman
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaisman »

Mám accent 1,3 rv. 1999 a koupil sem si s accenta X3 rv. 97 budíky s otáčkoměrem.Při zapojování vse zdálo vše ok,konektory pasovali.Ale po zapnutí klíčku,kontrolky svítily jiné než mají,a při zapínání světel se zvedala teplota chladící kapaliny.tak jsem to přehodil zpět a svítí mě airbag.Tak se chci zeptat šlo by ty dráty nějak překopat aby to fungovalalo tak jak má?
Mám Hyundai Accent 1,3 pr.ev.2000
Reklama

jandax
*

Příspěvek od jandax »

Zdravym skus po zapojeni novych budiku restartovat ridici jednotku.
1.5i , 12v (65kw) ,, ŠMOULA,,
draceq
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od draceq »

No, airbag ti už zůstane svítit... dokud nezajedeš na diagnostiku....
Ovšem s těma kablíkama to bude asi trošku složitější.... má vůbec to auto snímač otáček? Protože bez něj jsou ti tyhle budíky samozřejmě naprd, že....
Ale pokud tam je a pouze jsou přeházené kabely na konektorech - což je ovšem divné, pokud se totiž liší to auto pouze přístojovkou a zbytek je stejný (tedy i ŘJ), mělo by to fungovat - tak jediná možnost je detektivní práce hledání těch správných kablíků...
Druhá možnost je, že tahle záměna bude fungovat pouze po výměně ŘJ a tím pádem komplet elektriky a tím pádem komlet auta :lol: ..
Lépe poradí asi ten, kdo už tohle dělal..... pokud už to někdo dělal
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál :mrgreen:
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
vaisman
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaisman »

No neskoušel jo s tou řídící jednotkou a promázání chyby vím ,na to je čas,jestli to má snímač to nevím,jen na vačce ale pokud je to i na to nevím.Zatím na to prdím.Jo a restart 5ídící jednotky sem zkoušel až potom takže nevím.Ale dík no.
Mám Hyundai Accent 1,3 pr.ev.2000
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“