nízké otáčky volnoběhu
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
nízké otáčky volnoběhu
Zdravím, auto mám pár dní ... na volnoběhu jsou otáčky okolo 600-700 ... - je to normální? podle mě by měly být aspoň 900 ne?
dvakrát se mi stalo, že nastartuji a otáčky jdou tak dolů, že to zhasne, aby to nezhaslo musím přikrmit plynem, po zahřátí bez jakýchkoliv problémů, otáčky nekolísají, ani na volnoběhu ani na volnoběhu za jízdy
poute dvakrát klesly a chcíplo to.
poraďte prosím, děkuji
dvakrát se mi stalo, že nastartuji a otáčky jdou tak dolů, že to zhasne, aby to nezhaslo musím přikrmit plynem, po zahřátí bez jakýchkoliv problémů, otáčky nekolísají, ani na volnoběhu ani na volnoběhu za jízdy
poute dvakrát klesly a chcíplo to.
poraďte prosím, děkuji
- Reklama
Tak nakonec jsem si pohrál s tím regulátorem volnoběhu - jestli to tak můžu nazvat, a šlapalo to na 850 otáčkách jak hodinky ... auto mám před barákem, ráno pojedu a uvidím, ale nemělo by to chcípnoutBruno píše:po odpojení baterky a vypnutí zapalování sešlápni na moment brzdu, pak znovu připoj baterku a pak teprve zapni klíček atd...
Zatím to krásně drželo a nekolísalo .. jinak moc děkuji za rady
Bohdees
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
Pohrál s Air Regulátorem? Čistil? Když tak čím? Protože to také řeším jestli ho rozchodim či koupim nový.bohdees píše:Tak nakonec jsem si pohrál s tím regulátorem volnoběhu - jestli to tak můžu nazvat, a šlapalo to na 850 otáčkách jak hodinky ... auto mám před barákem, ráno pojedu a uvidím, ale nemělo by to chcípnoutBruno píše:po odpojení baterky a vypnutí zapalování sešlápni na moment brzdu, pak znovu připoj baterku a pak teprve zapni klíček atd...
Zatím to krásně drželo a nekolísalo .. jinak moc děkuji za rady
Bohdees
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci
E36 325Ci
AUDI A6
BMW E39 530d T