Já si původně vybral tyhle momo corse black, ale jak sem tak na netu hledal nikde neměli napsáno s jakým et se dělají. Napsal jsem email do Fun tuningu s dotazem a nic. Pak jsem si vyhlédl Allesio Turbo s et35 z jiného internetového obchodu, potvrdili mi obědnávku ale po jednom dni mi přišel mail že kola v mnou žádanem rozměru nemají a neví kdy budou. Posílal jsem pak různe maily do různých obchodů na různá kola, ale nic proti něžnému pohlaví ale vždy mi odpověděla nějaká ženska a na dotaz zda mají kola s et35 a že je to jiné než co na auto patří mi jen odepsali že kola s et40 na mé auto pasují a jestli je teda chcu, jak u debilu. Takže jsem nikdy nic nezjistil. Až po týdnu mi odpověděli z Fun tuningu že kola mají v patřičném rozměru s dodáním do 3dnů. To že jsem tam volal ještě 2x protože jsem kola stále doma neměl byla už taková třešnička na dortu. Oni je sice odeslali, ,měli přijít v pátek (měl jsem volno) taky že pošta přijela vystoupil frajer z transitu šel k našemu vchodu, žádný zvonek nic, odešel odjel. Tak běžím do schránky a taky nic. V pondělí jsem byl na poště a řekli mi že kola už mají od pátku. Asi moc těžké na tahaní ale že se neobtěžoali hodit ani lístek. No, ale už jsou na autě a paráda

Ale nic lehkého najít kola co člověk chce a ještě v potřebném rozměru