Motor cuká při rozjezdu,Acent 1,3 r.v96,62kw třídveřák.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
-
- *
Motor cuká při rozjezdu,Acent 1,3 r.v96,62kw třídveřák.
Motor má "díru",při rozjezdu se to projeví takto:auto se rozjíždí,dále přidávám plyn,auto však nezrychluje a náhle se prudce chce rozjet a několikrát skočí,ubírám plyn,znovu přidávám a autí už jede normálně.Vyměnil sem vzduch.filtr,svíčky,kabely,nic nepomohlo.Za rady díky.
- Reklama
Nazdárek, tak mi můj acc 1,3 55 kw. r. 97 dělá něco podobného. Rozjezdy jsou v pohodě, ale když přijedu třeba na křižovatku a přibrzdím, dám za tři nebo za dvě a chci pokračovat dále, tak to párkrát poskočí a pak už to jede v pohodě dále. Toto mě trápí už asi čtvrtý rok a nikdo si s tímk neví rady. Diagnostika v pohodě včetně řídící jednotky, svíčky a filtry měním pravidelně 1 x ročně, kabely jsem taky vyměnil a dělá to pořád. No za tu dobu už jsem si vcelku zvykl, ale jestli jste to někdo řešil a podařilo se to odstranit tak dejte vědět.
lazyl Accent 1997 GLS 1,3 55KW 5-ti dveř
ty svicky to nebudou delat na 100%!!protoze kdy zjsem koupil auto,tak mi to nedelalo a po case zaclo...asi jsem prisel na pricinu...nevim kde tankujes,ale ja mam za to, ze mi to delal benzin..tankoval jsem na benzine ONO a uz nikdy vice..akorat mi to zasralo motor...ale ted jsem dal asi uz 3. nadrz na shellu a v pohode..tak treba mas stejny problem..
Hyundai TUCSON r.v. 2021, 1.6T-GDI HEV 169Kw
ja si taky myslim ze svicky to nebudou i kdyz sto pro to taky nevim jinak jsou tam ty od BOSHE no a proste to poskakuje jak trakturek:palivo na shell sem netankoval ale to prece nemuze byt palivem ne?dyt by to ostatnim taky takhle kuckalo to bude jinej problemek ale jakej?
Hyundai ACCENT 1.3 62kw 1997
- Selshig
- Kontaktovat uživatele:
pokud je ředěnej benzin tak to muže cukat...jinak mě to sice neděla ale neznameno to že když natankuju někde tak že tam nebude častečně voda...tohle je stara znama věc že se ředi benzin...tankuj u shellu poradim ti v-power aspon ti to pročisti pokud to bude dělat po tom tak pak je zavada jinde
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
U mě to taky svíčky nejsou. Používal jsem 4 body a teď zase klasiky a je to stejný. Benzín to taky není. Tankuja na OMV a Shell občas ještě Jet, takže tím to určitě taky není. Spojka je měněná předloni, takže spojku můžu taky vynechat. No snad na to ěkdy příjdu.
lazyl Accent 1997 GLS 1,3 55KW 5-ti dveř