Zdravím Vas,mam problem s řizenim
pri jizde si volant dela co chce,bud to taha na levou nebo na pravou stranu a pri vysi rychlosti vybruje. Dal jsem auto do servisu,vymenily mi cepy a udelali geometrii, ostatni bylo v poradku, ale nic se tim nevyresilo, a v servise mi rekli,ze to muze byt pneumatikama, je pravda, ze je to levne pneu,ktere uz mam rok a pul a problemy s autem jsem zacal mit pred pul rokem. Znacka pneumatik je MARANGONI Zeta Linea.
Jestli mate nekdo zkusenost,tak dejte radu,at zbytecne nekupuju nove pneu. predem dik
problém s řízením
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- tatulda
- **
- Kontaktovat uživatele:
S těmi pneumatikami můžou mít pravdu-měl jsem na Lantře starší GoodYear ventura,nejdřív v zadu,ale tam šíleně hučely,tak jsem je dal do předu a auto nebylo téměř možné udržet na silnici-zkus je prohodit,nebo aspoň na zkoušku jiné pneu,které na jiném autě dělají dobrotu.Lepší radu nemám
H.Elantra 2,0i/104kW/02,dříve Lantra 1,6 a Pony 1,5
dik moc chlapi,
no mam jeste pneu a to 205/50/15 a to jenom dve, na aute mam 195/55/15, tak kdyz budou v predu jine,tak by to nemelo doufam delat nejaky bordel ne?
no A TY CO TAM JSOU,MAJI PORAD DOBRY VZOREK,ALE JSOU TAM MENSI PRASKLINKY, TO BUDE ASI HLAVNI PRICINA ZE?
ASI SE NEVYPLATI KUPOVAT LACINE PNEU
Jakou znacku pneu,by jste mi doporucili
no mam jeste pneu a to 205/50/15 a to jenom dve, na aute mam 195/55/15, tak kdyz budou v predu jine,tak by to nemelo doufam delat nejaky bordel ne?
no A TY CO TAM JSOU,MAJI PORAD DOBRY VZOREK,ALE JSOU TAM MENSI PRASKLINKY, TO BUDE ASI HLAVNI PRICINA ZE?
ASI SE NEVYPLATI KUPOVAT LACINE PNEU
Jakou znacku pneu,by jste mi doporucili