Klíč
Moderátor: Moderátoři
Klíč
Nevíte,kde by se dal sehnat klíč na terracana?Vím,v hiundaji,ale tam chtějí moc.Nebo dá se sehnat jen ten ovladač co je v něm?Z ničeho nic přestal fungovat,nová baterka nepomohla,tak jsem vzal druhý(náhradní) klíč a s tím jsem to odemkl.Jenže je už hodně vymačkaný a nejde mačkat zamykání,co stím,poradíte?[/url]
Terracan 2.9 CRDI 110KW.r.v.2003 v automatu
- Reklama
Re: Klíč
Zkus to ovladani rozebrat a poradne vycistit a prostrikat kontaktolem ...bembas píše:Nevíte,kde by se dal sehnat klíč na terracana?Vím,v hiundaji,ale tam chtějí moc.Nebo dá se sehnat jen ten ovladač co je v něm?Z ničeho nic přestal fungovat,nová baterka nepomohla,tak jsem vzal druhý(náhradní) klíč a s tím jsem to odemkl.Jenže je už hodně vymačkaný a nejde mačkat zamykání,co stím,poradíte?
Me to pomohlo ....
Popripade zjisti, jaky jsou tam ty tlacitka a jestli by se nedali vymenit ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
No a kdyz jsi to rozebral, tak ten spinac by sel vymenit ? Jo a tim kontaktolem jsi to prostrikal ?
Me se to dalkovy chovalo stejne .... svitilo, ale neodemklo ...
sehnal jsem si novy ty tlacitka, co jsou uvnitr a kamos, co jsem si chtel u nej pujcit mikropajku me rikal, at se na to vybodnu a nejdrive zkusim ty tlacitka prostriknout poradne kontaktolem .. tak jsem to udelal ...
No a od ty doby me to jede a v pohode ...
Me se to dalkovy chovalo stejne .... svitilo, ale neodemklo ...
sehnal jsem si novy ty tlacitka, co jsou uvnitr a kamos, co jsem si chtel u nej pujcit mikropajku me rikal, at se na to vybodnu a nejdrive zkusim ty tlacitka prostriknout poradne kontaktolem .. tak jsem to udelal ...
No a od ty doby me to jede a v pohode ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
-
- **
Tak vás všechny zdravím, chlapi. Potřebuji rychlou radu, protože jsem nemehlo, povedlo se mi dnes při práci v lese ztratit druhý klíč od auta. Takže teď už mi zůstal jen ten, který nemá imobilizér a jdou s ním jen otevřít dveře a otočím sním ve spínačce, ovšem nenastartuji. Zkuste mi někdo do rána poradit, jak nejúčinněji a nejrychleji sehnat nový. Dík .
Já ti poradím Midarde jdi hledat ten ztracenej a máš vyhráno
-
- **
Tak ti pěkně děkuji za radu!
Taky mne to napadlo, to si piš, ale kdybys věděl na jak velkém prostoru a v jakém bordelu jsem se pohyboval, tak to rychle zavrhneš. I když je pravda, že už mám domluvený detektor kovů ale jak jsem napsal, terén stojí za hovno... .Ono se to všechno nakonec bude stejně odvíjet od ceny nového klíče.
Taky mne to napadlo, to si piš, ale kdybys věděl na jak velkém prostoru a v jakém bordelu jsem se pohyboval, tak to rychle zavrhneš. I když je pravda, že už mám domluvený detektor kovů ale jak jsem napsal, terén stojí za hovno... .Ono se to všechno nakonec bude stejně odvíjet od ceny nového klíče.
Podla coho ti nakoduju novy kluc na imobilizer v aute? Mas nejaky kodovaci pasik alebo nieco ine? Resp. nerozmyslal si nad tym, aby ti nejaky sikovny autoelektrikar jednoducho odpojil imobilizer?
main car - 2013 - Audi Q7
second car - 2011 - ix 35, 4x2, Style, 1.7 CRDi, 5 l/100 km
third car - 2010 - Renault Megane III, coupe, Dynamique, 1.4 TCe, 8 l/100 km[/u]
before
2007 - Accent 1.4, Dynamic
2006 - Getz 1.1i, Basic
1996 - Accent 1.5, GLS
second car - 2011 - ix 35, 4x2, Style, 1.7 CRDi, 5 l/100 km
third car - 2010 - Renault Megane III, coupe, Dynamique, 1.4 TCe, 8 l/100 km[/u]
before
2007 - Accent 1.4, Dynamic
2006 - Getz 1.1i, Basic
1996 - Accent 1.5, GLS
-
- **
Údajně by to měli v hyundaiservise na základě VIN kódu vyrobit. Otázkou je, zda budou mít ten klíč a pak taky, jak dlouho to bude trvat.
Jednoho známého autoelektrikáře mám, zkusím se ho zeptat, zda to půjde.
Jednoho známého autoelektrikáře mám, zkusím se ho zeptat, zda to půjde.