![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Obrázek](http://ukazto.com/img_small/3273794~DSC00296.jpg)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
TechGen píše:Vo vseobecnosti plati, ze akakolvek bezna trinastpalcova guma by sa mala dat nahodit na akykolvek trinastpalcovy disk. Ale ak si to chces radsej prepocitat, tak:
5,5J, to je 5,5 palca x 2,54 cm/palec = 13,97 cm Pneumatiku budes mat siroku 18,5 cm - no to je tak na hrane. Nieco este zoberie okraj rafika (to je to J) ale asi Ti budu trochu presahovat za okraj disku.
7" na 195 je zbytocne vela, uplne pohodovo staci 6" alebo 6,5"tomas.holoube píše:já bych tam vrznul 15" na 7" ráfek , sám to tam mám - pneu 195/50/R15 , jinak to nikdy nebude vypadat jako auto
hmmm taketo disky som na accente este nevidel ale vyzeraju faaaaaaakt popici.......hodia sa tam......co tak nejake znizenie este ?? viem ze neprakticke ale vypalilo by to genialne............tomas.holoube píše:já tam mám 7" a žádné podložky nic, podle mě by ta guma lezla přes ráfek na 6" a vypadalo by to jak stará bába, 6,5" by ještě šlo
tomas.holoube píše:jsou to normálně s roztečí na hyundae, nic jsem řešit moc nemusel, zvolit dobrý ET aby se tam vešlo hlavně dozadu kvůli nosným částím ale nebyl v tom žádný problém. U nás mají kluci na favoritech normálně 15 tak proč ne na accenta??
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |