Hned som potom isiel 60km okresky, prsalo poriadne, maximalna rychlost 80 km a spotreba za tento usek podla PP 5,5 l/100km
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
no jak som pisal v ino vlakne = mne tiez ukazuje uplne hovadiny.. rozdiel je tak stabilne 0, 4 litrapeaty píše:Takze dnes natankovane 36 litrov nafty, prejdenych 620 km, co cini vyslednu spotrebu 5,8 l/100km. Palubny PC ukazoval 6,3 l/100km, takze rozdiel 0,5 litra, co je sice dost, ale aspon, ze ukazuje viac a nie menej. To potom cloveka potesi...
Hned som potom isiel 60km okresky, prsalo poriadne, maximalna rychlost 80 km a spotreba za tento usek podla PP 5,5 l/100km. Cakal som, ze sa tesne pod 5 litrov dostanem...
pravdaze ano, ako vidis spritmonitor beriem seriozne. Ale naco tam ten palubak je ked ukazuje hovadiny? ked jazdim,tak 50% sledujem vonkajsiu teplotu 30% kolko som presiel od posledneho tankovania a zvysok dojazd na nadrz a spotrebaCzechJoker píše:Tož a není teda lepší koukat spíš na spritmonitor?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |