polepenie auta
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
- mirec
- **
- Kontaktovat uživatele:
popravde...to kridlo je hnus...a ked to vezmes logicky....na street car dat wrc kridlo....pomlcim...nic v zlom...tie nalepky...zralok ma to N prilis vyrazne...ked to bude stejne jak zvysok napisu bude to good...toyo tires by som dal skor na prah dveri...ku zadnemu kolesu...r-evolution to ani neviem co je...snad to vies ty...a monroe by som tam nedal tiez...inak zvysok je good...nie som zastanca samolepiek znaciek...kedze sa z toho stava uz tuzing ale ked to mam povedat objektivnejsie tak plati co som napisal vyssie inak auti je good a ten naraznik tiez nie je spatny...
Sonata 2,4 2006 Elegance
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
- Lukino
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ouki douki, ale je to můj názor a on chtěl kritiku. Taky sdílím názor ať si každý se svým autem dělá co chce, to je v poho, já jen otevřeně řekl názor. Mimochodem, mě se zdá celý to auto hnusný, ale někomu se líbí holky, druhýmu vdolky ...maxik píše:Sorry lukino ale myslim že tvůj názot je decentně mimo mísu myslim že to nikdo nedělá proto že by chtěl machrovat ale že se mu to tak líbí
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Accent 1.3 12V, 1996
- David PLEVA
- Kontaktovat uživatele:
No mě se to celkem líbí, ale víš jak sto lidí, sto chutí, tak by se to třeba líbilo mně (kapota polep karbon a stavitelné hliníkové křídlo):
http://nahrajto.tym.sk/download.php?file=168685
Omluvte grafické zpracování, nechtělo se mi s tím piplat.
NOW:
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
ten přední nárazník a křídlo to auto pořád kazí.. Nárazník by měl mít pozitivní sklon a co nejmín hran. Coupé je kulatý zaoblený auto, ty hrany to kazí,. Křídlo by mělo být malý a kulatý.. Jinak tu černou kapotu bych nechal, ta se hodí ke každé barvě..Ale opět znovu a dokola, at si to kolega majitel udělá jak chce.. Jen tam hlavně nedávej pruhy přes celý auto a nálepky typu sport, turbo, V6 atd... Ono pak když tě v kopci předjíždí kdejaký seriový auto s rakví na střeše, navíc ještě v naftě, vypadá to dost úsměvně..
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Minulý týden stojím na semaforech a předemnou nějaký maník ve Škodovce Fabii... Na zadku měl napsáno HTP(to péčko bylo v červený - myslím že 44kilo) a za tím RS... No povím vám že jsem se s autem z těch semaforů nemohl odlepit - tak mě smích bolelo břicho.mirpie píše:ten přední nárazník a křídlo to auto pořád kazí.. Nárazník by měl mít pozitivní sklon a co nejmín hran. Coupé je kulatý zaoblený auto, ty hrany to kazí,. Křídlo by mělo být malý a kulatý.. Jinak tu černou kapotu bych nechal, ta se hodí ke každé barvě..Ale opět znovu a dokola, at si to kolega majitel udělá jak chce.. Jen tam hlavně nedávej pruhy přes celý auto a nálepky typu sport, turbo, V6 atd... Ono pak když tě v kopci předjíždí kdejaký seriový auto s rakví na střeše, navíc ještě v naftě, vypadá to dost úsměvně..
Hyundai Coupé 1,6 16V '98' G4GR - Šedá metla
Tohle vypadá nejlíp.David PLEVA píše:No mě se to celkem líbí, ale víš jak sto lidí, sto chutí, tak by se to třeba líbilo mně (kapota polep karbon a stavitelné hliníkové křídlo):
S Coupe GT-TURBO - prodáno , TURBO VLÁDNE SVĚTU
Mitsubishi Eclipse GSX 260hp - nová hračka
Mitsubishi Eclipse GSX 260hp - nová hračka
Tak takhle blbej nejsem i kdybych viděl na Celice 1.4 do honičky bych se s ní rozhodně nepouštěl... Zavánělo by to solidním fiaskem.mirpie píše:o tom přesně mluvim... . Jiný kafe byla Celica GT Four, ve který je 2,0T, hrubě přes 200koní a na zadku štítek 1.4
Hyundai Coupé 1,6 16V '98' G4GR - Šedá metla
Poplep Hyu
SLOBODA SLOBODA!!!!!!!!! Daj si tam co Ti srdce raci ved je to ako ked sa chlapom pacia ženy !!!!!! Jedna stihla,druha plnsia ,blond, čierna a vseci ich mame radi . ja skorej citim stoho polepu dojem platenej reklami Ale pozor aj to je sloboda!!!!!!!!!!! Cao ľubos
tak za tie ok-neony borec slubil neonik do kufru, tak preco nie a je to mlady chalanisko tak preco mu v podnikani nepomoct !!! uz som sa rozhodol:
pod zkladko tie reklamy, na dvere tie neony a zrolok prec. zralok ma ine miesto a to:
budem prerabat hudbu v kufri a bude tam taka zelena kožusinka a tam ho dam vyšit. chystam sa na to tento vikend, zalezi od pošty. co pridu komponenty.
pod zkladko tie reklamy, na dvere tie neony a zrolok prec. zralok ma ine miesto a to:
budem prerabat hudbu v kufri a bude tam taka zelena kožusinka a tam ho dam vyšit. chystam sa na to tento vikend, zalezi od pošty. co pridu komponenty.
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
dragunov87: no kdyby ti dal celé podsvětlení podvozku, kufru a interiéru tak mlčím ale za jeden neonek do kufru to nemyslíš vážně Hele nedávej to tam a já ti pošlu do kufru neon taky Za takovouhle reklamu ti dnes firmy platěj třeba 2000Kč měsíčně a ty to budeš vozit za jeden neon v hodnotě 500Kč? Blázne
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94