Alternátor

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

Odpovědět
keeno
*

Alternátor

Příspěvek od keeno »

Zdárek všem...Mám problem s altíkem.Při na točeném motoru dělá nehoráznej bordel.Servisák říkal ložiska.Cena za statorové i rotorové cca 1000 kč v Hyundai..Práce cca 1000 až 1500.jen byach rád jestli s tím někdo nemá zkušenost popřípadě s opravou a cenou.Díky všem
Hyundai Coupe 2.0-16 V...r.v.97...guuut autíčko
Reklama

vipe

Příspěvek od vipe »

Ta cena je přiměřená autorizovanému servisu. Jinak šikovnej elektikář nebo mechanik ti ty ložiska vymění za pár peněz. Ložiska do dvou stovek ( pokud ovšem tam nejsou nějaký speciálky ) a za práci taky něco málo. Určitě do pětikila se vejdeš. :roll:, záleží ovšem na těch ložiskách. :!:
keeno
*

Příspěvek od keeno »

vipe píše:Ta cena je přiměřená autorizovanému servisu. Jinak šikovnej elektikář nebo mechanik ti ty ložiska vymění za pár peněz. Ložiska do dvou stovek ( pokud ovšem tam nejsou nějaký speciálky ) a za práci taky něco málo. Určitě do pětikila se vejdeš. :roll:, záleží ovšem na těch ložiskách. :!:
Servisák v Hyundai říkal že druhovýroba na ty ložiska neni a že je nutnej dovoz až z Belgie.počítam s tou cenou 1000 kč za ložiska a tak 600 práce.To jseu tak 2 hodinky v normál servisu.Dnes ho vezu na opravu tak jsem zvědavej co bude.Tyhle chvilky čekání nemam rád.Vždycky mě mrhy překvapí nějakou nepříjemností :roll:
vipe

Příspěvek od vipe »

keeno píše:
vipe píše:Ta cena je přiměřená autorizovanému servisu. Jinak šikovnej elektikář nebo mechanik ti ty ložiska vymění za pár peněz. Ložiska do dvou stovek ( pokud ovšem tam nejsou nějaký speciálky ) a za práci taky něco málo. Určitě do pětikila se vejdeš. :roll:, záleží ovšem na těch ložiskách. :!:
Servisák v Hyundai říkal že druhovýroba na ty ložiska neni a že je nutnej dovoz až z Belgie.počítam s tou cenou 1000 kč za ložiska a tak 600 práce.To jseu tak 2 hodinky v normál servisu.Dnes ho vezu na opravu tak jsem zvědavej co bude.Tyhle chvilky čekání nemam rád.Vždycky mě mrhy překvapí nějakou nepříjemností :roll:
To mě teda zajímá co je tam za ty ložiska. Alternátorů už jsem měl nespočet rozkuchanejch ( a opravenejch ) a ložiska nikdy nebyl problém. Je pravdou že kolikrát nevím ani z čeho ten altík je ale to neřeším. :wink:
keeno
*

Příspěvek od keeno »

Hopaaa....autí je v cajku....Oprava vyšla na cca 1600 kč v normálním servisu takže rozdíl min. 1000 kč od autoryzovaného tak je to cool.
Coupe 102
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coupe 102 »

Jakej je alternátor na 2.0 fx rv.99?Kolik má A.
Renault Megane 1,6 55kw
Odpovědět

Zpět na „COUPE“