Alternátor
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Alternátor
Zdárek všem...Mám problem s altíkem.Při na točeném motoru dělá nehoráznej bordel.Servisák říkal ložiska.Cena za statorové i rotorové cca 1000 kč v Hyundai..Práce cca 1000 až 1500.jen byach rád jestli s tím někdo nemá zkušenost popřípadě s opravou a cenou.Díky všem
Hyundai Coupe 2.0-16 V...r.v.97...guuut autíčko
- Reklama
Servisák v Hyundai říkal že druhovýroba na ty ložiska neni a že je nutnej dovoz až z Belgie.počítam s tou cenou 1000 kč za ložiska a tak 600 práce.To jseu tak 2 hodinky v normál servisu.Dnes ho vezu na opravu tak jsem zvědavej co bude.Tyhle chvilky čekání nemam rád.Vždycky mě mrhy překvapí nějakou nepříjemnostívipe píše:Ta cena je přiměřená autorizovanému servisu. Jinak šikovnej elektikář nebo mechanik ti ty ložiska vymění za pár peněz. Ložiska do dvou stovek ( pokud ovšem tam nejsou nějaký speciálky ) a za práci taky něco málo. Určitě do pětikila se vejdeš. , záleží ovšem na těch ložiskách.
Hyundai Coupe 2.0-16 V...r.v.97...guuut autíčko
To mě teda zajímá co je tam za ty ložiska. Alternátorů už jsem měl nespočet rozkuchanejch ( a opravenejch ) a ložiska nikdy nebyl problém. Je pravdou že kolikrát nevím ani z čeho ten altík je ale to neřeším.keeno píše:Servisák v Hyundai říkal že druhovýroba na ty ložiska neni a že je nutnej dovoz až z Belgie.počítam s tou cenou 1000 kč za ložiska a tak 600 práce.To jseu tak 2 hodinky v normál servisu.Dnes ho vezu na opravu tak jsem zvědavej co bude.Tyhle chvilky čekání nemam rád.Vždycky mě mrhy překvapí nějakou nepříjemnostívipe píše:Ta cena je přiměřená autorizovanému servisu. Jinak šikovnej elektikář nebo mechanik ti ty ložiska vymění za pár peněz. Ložiska do dvou stovek ( pokud ovšem tam nejsou nějaký speciálky ) a za práci taky něco málo. Určitě do pětikila se vejdeš. , záleží ovšem na těch ložiskách.