ovzdušňují se mi brzdy :(
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
ovzdušňují se mi brzdy :(
ahojte lidi mam problem s brzdama ..Jel sem jednou z prace a najednou sem si vsimnul (uplne z niceho nic) ze mam delsi krok na brzde pak uz sem musel i naslapavat...jel sem do garaze a brzdy jsem odvzdušnil takže sem byl rád že je po problému ale nechtěl sem si připustit příčinu problému takže mi radost vydržela týden a už mám zase krok v půlce. nevíte náhodou nějakou tipickou závadu.... snad to není ABS.... nebo co to může být. brzdovka neubývá a nikde viditelně neteče... díky moc. nevíte kolik stojí hlavní brzdový válec???
hyundai accent 3dv. 1,3 GLS 1999
- Reklama
Presne tohle se mistalo, kdyz se mi podelal ten valec, kdyz jsem dojel do servisu, tak mi rekli, ze bych se v krizovy situaci mohl prizabit...me stal na Lantru 6000Kc...takze na Accenta bych to videl kolem 4500Kc...na Tvem miste bych se tam brzo dostavil...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Zavzdušňují, odvzdušňují
Je to skoro to samé, jedno je příčina a druhé následek. Z dialektického hlediska se nejspíš jedna o rozpor mezi formou a obsahem. Ale když to tak z praktického hlediska vezmeme, netřeba to brát vážně. Většina lidí si pojmy mýlí a neregistruje drobné rozdíly. Například ventilace, civilizace , menstruace, dehonestace, deflorace, defenestrace, kanalizace, kanonizace a podobně. Klidně si s tím nelam hlavu, urchitě nejsi jediný.
Kde pak Syfone!!syfon píše:sen se zapoměl příhlásit.... jinak brzdovku jsem vlastně vyměnil jak jsme odvzdušňovali brzdy.
a zavzdušňují nebo ovzdušňují - - prašť jak uhoď ne???
Ovzdušnit je řečeno dostat vzduch ven z okruhu brzdového systému!!
Zavzdušnění je,že od někud se do okruhu dostává!!
Co se týče hlavního brzdového válce se dají koupit nové gumičky!!!
Jde o tzv. opravné sady a vyjdou mnohem levnějc!!!
Většinou jsou v háji gumičky!!
Dělá je firma http://www.frenkit.es/english.htm a lze je objednat na http://www.autokelly.cznebohttp://www.mjauto.cz!!
Dělají kompletní sortiment gumových a těsnicích dílů!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
ta čeština je tak rozmanitá ... jinak diky moc ani sem o opravě neuvažoval ale jestli je to opravdu možný tak du do toho ..... jen otázka -je to pak bezpečný??? ešte sem tohle nikdy nerozebíral takže nevim kde jsou schovaný nástrahy tipu: napružená pružina v budíku kterej když rozeberu tak ho nedám dohromady
Anonymous píše:ta čeština je tak rozmanitá ... jinak diky moc ani sem o opravě neuvažoval ale jestli je to opravdu možný tak du do toho ..... jen otázka -je to pak bezpečný??? ešte sem tohle nikdy nerozebíral takže nevim kde jsou schovaný nástrahy tipu: napružená pružina v budíku kterej když rozeberu tak ho nedám dohromady
zase sem se nepřihlásil ...
hyundai accent 3dv. 1,3 GLS 1999
Samozřejmě,jde jenom o to ,že je velkej rozdíl dát 3 000 / 5 000kč za brzdový válec ,když jsou na něm třeba pryč pouze gumičky a není to těžký si to vyměnit a i kdyby se Ti to rozpadlo,tak to zase složíme!!Anonymous píše:ta čeština je tak rozmanitá ... jinak diky moc ani sem o opravě neuvažoval ale jestli je to opravdu možný tak du do toho ..... jen otázka -je to pak bezpečný??? ešte sem tohle nikdy nerozebíral takže nevim kde jsou schovaný nástrahy tipu: napružená pružina v budíku kterej když rozeberu tak ho nedám dohromady
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Ivane, nemyslel jsi oDvzdusnuji? Mezi zavdusnuji a ovzdusnuji mco rozdilu nevidim..neco ovzdusnit podle me znamena nekam dostat vzduch, totez zavzdusnit a ovzdusnit bych videl jako zbavenise vzduchu:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP