jo tak se zviratama mam taky naky zkusenosti
jednuc sem jel bylo k veceru stmivalo se a najednou zajic predemnou, stihl prebehnout tak sem si rikal OK a o pul kilometru dal druhej, toho sem chytil na znacku, zajic jenom hodil front flip a chcipnul ve skarpe, ja sem si posbiral znacku a podznacku (potom sem jezdil dva mesice se znackou za celnim sklem, nechtelo se me kupovat nopvou podznacku a kamos dela v servisu tak me donesl dve novy zadarmo
jednou sme si tak jeli s bratrem a par kamaradama brachopvou skodou 120 (jeli sme z jedne vesnice do druhe, jeli sme po polni ceste (byla teda affaltova, ale i tak polni cesta) jeli sme tama protoze do vedlejsi vesnice je to tama bliz, i kdyz pres nejakou diru v ceste, ale co sto dvacitka nevydrzi ze jo
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
a najednou vidime jak srnky prebihaji pres cestu tak zarvem na brachu at prida ze bude srnci na gulas
4 úprebehly pak sme tam prisvisteli a jednu sejmuli, zbytek utekl
zavolali sme kamosovi myslivcovi a meli sme srnci hody
jo a skodovka teda to schytala na rpedek, ale co stejne si 2 tydny pred tim bracha koupil Mitsubishi Carisma
potom me jeste kamos vykladal jak nekde slysel ze borci si tak jeli a sejmuli srnku a ta jjim proletela celnim sklem a jak byla v soku tak je jeste do krve dokopala (asi hodne neprijemna zkusenost)
jo a jeste jedna zkusenost na dalnici mezi Bratislavou a Brnem smer na Brno asi pred mesicem sme potkali hasice kteri houkali (bylo nejak kolem pulnoci tusim) jeli sme teda pomalu za nima a oni zacali spomalovat tak sme je pomalu predjeli a vidime jenom totalne rozstreleny bafo a pred nim lezeli 3 divocaci (kdo vi kolik jich uteklo)
Lantra 1,6 r.v. 1997