![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Mám technický dotaz.Zajímalo by mě,při jakém stavu motoru kontrolujete měrku oleje.Mám totiž trochu dileme.Při lehce teplém motoru mám olej ve stavu horní rysky.U studeného motoru mám olej na spodní rysce.Čím se tedy řídit
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
AHOJ NEVITE JAK ODMONTOVAT FILTR OLEJE NA CRDI 2.0 MAM SANTA FE A NEVIM JAK HO ODSROUBOVAT NEBO JAK JE TO TAM UPEVNENEComic píše:Abych napsal pravdu,zrovna ideálně ta měrka udělaná není.Prochází celkem dost zahlou trobičkou.Po vytažení je to někdy nečitelné a tak se to musí opakovat.Povede se to třeba až na potřetí
.
presne takhle uz to delam letaryba píše:ja mam v manualu zastavit s teplym motorem na rovne podlozce, chcipnout motor a po minute kontrola.
Po té minutě klidu po vypnutí motoru bych tomu moc nevěřil. Už můj děda říkal, olej kontroluj na pumpě až natankuješ a zaplatíš. A to za minutu nestihnešblack_sheep píše:presne takhle uz to delam letaryba píše:ja mam v manualu zastavit s teplym motorem na rovne podlozce, chcipnout motor a po minute kontrola.za studena jsem to nikdy nekontroloval, to leda pro sichr kdyz jsem pred odjezdem nekam dal chtel vedet jestli tam vubec jeste nejaky olej je. (facko - neveril jsem tomu ale olej nebralo)
ja to kontroluju dvakrat.carlos píše:Po té minutě klidu po vypnutí motoru bych tomu moc nevěřil. Už můj děda říkal, olej kontroluj na pumpě až natankuješ a zaplatíš. A to za minutu nestihnešblack_sheep píše:presne takhle uz to delam letaryba píše:ja mam v manualu zastavit s teplym motorem na rovne podlozce, chcipnout motor a po minute kontrola.za studena jsem to nikdy nekontroloval, to leda pro sichr kdyz jsem pred odjezdem nekam dal chtel vedet jestli tam vubec jeste nejaky olej je. (facko - neveril jsem tomu ale olej nebralo)
.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |