Elantra nestartuje
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Elantra nestartuje
Motor toci,ale nenaskoci.Jednou jo,pak zase ne.Kdyz to zduchnu taj naskoci.A kdyz naskoci a ja to "zdechnu,pak v pohode nastartuju.Tak nevim.Dival jsem se na starsi příspevky ,ale ty byly o LAntře.Mel nekdo tento problem? Diky moc
- Reklama
Jaký motor?
Tak tohle se mi děje na CRDi 83 kW stále. Měsíc vše OK a pak najednou motor točí a nic. Včera jsem to natočil až na sedmý pokus. Mám na to fintu, že počkám cca minutu a pak prošlápnu plyn a startuji s polovičním plynem. Obvykle to pomůže, ale včera se tomu fakt nechtělo. Až jsem měl strach, že vybiju aku. Přitom je jedno, jestli je venku léto nebo zima, teplý nebo studený motor. Sám bych rád věděl, v čem je zakopaný pes. Za každou radu dík. Pomohla by diagnostika Bosch?
-
- *
diagnostika - myslím si že pomůže ale pokud to zrovna nepůjde. Myslím si že je problém v klíčku, zkus to nastartovat druhým klíčem = porucha imobilizéru v klíči. Měl jsem takoví problém. Nebo třeba s klíčem zaklepat když to zrobna nepůjde. Zkus a napiš jak si dopadl.
Lantra kombi 1.6 DOHC 16V, 84kW, G4GR r.v.:96
Díky!!!
Už mi napsal kamarád, že problém může být v imobilizéru.
Moc děkuji, rád vše vyzkouším.
Moc děkuji, rád vše vyzkouším.
Re: Elantra nestartuje
Bylo to v snimacu otacek!!!! Prosel jsem vsechny otazky v foru a jeden borec to tam napsal...Ze uz to prej pise po nekolikate.Timto mu dekuju..
mam problem ze mi toci startuje as po nejakem case a je citit celkem brutalne benzin nevi nekdo cim to muye byt moc bych ocenil radu mam 2L zatim diky
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a odkud je citit
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!: