Hlasování o nejhezčí kupátko
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Hlasování o nejhezčí kupátko
jaký kupátko se vám nejvíc líbí...
Naposledy upravil(a) Tiburon_FX dne 18 črc 2005, 10:41, celkem upraveno 1 x.
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
- Reklama
Ani jsem nemusel vahat, vyhral to novy model 2005, naopak nejmene se mi libi to ctyroko...novy Coupatko za par dni bude jezdit v nasem malomeste, uz se moc tesim:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
na tom čtyřoku se shodnem, většině lidí se prostě nelíbí, vypadá to jako by se designér někomu mstil...ty v tom novym kupátku asi jezdit nebudeš co?Hardcam píše:Ani jsem nemusel vahat, vyhral to novy model 2005, naopak nejmene se mi libi to ctyroko...novy Coupatko za par dni bude jezdit v nasem malomeste, uz se moc tesim:)
No, musim Te zklamat... moje sice nebude, ale to nic neznamena:)
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- CARy
- **
- Kontaktovat uživatele:
můžu se těšit taky? , maloměsto alias Slaný se bude mít čím chlubit, i když na Kladně jsou 2, doufám že bude v klubu to tu ještě nemámeHardcam píše:Ani jsem nemusel vahat, vyhral to novy model 2005, naopak nejmene se mi libi to ctyroko...novy Coupatko za par dni bude jezdit v nasem malomeste, uz se moc tesim:)
no ja mam jasno, jednoznacne Scoupe po faceliftu potom to Coupe 1. generace pred faceliftem, pak novej rok 2005, potom 2. generace (do 2004), pak az scoupe pred faceliftem a to nejhnusnejsi co udelali byl facelift 1.generace coupe, to je fakt humac, to radsi tu 1990 prvni scoupe, ktery nema ani posilovac... ikydz..?!
tim humacem myslis to, co mel Conan a ma Tiburon a CARy?black_sheep píše:no ja mam jasno, jednoznacne Scoupe po faceliftu potom to Coupe 1. generace pred faceliftem, pak novej rok 2005, potom 2. generace (do 2004), pak az scoupe pred faceliftem a to nejhnusnejsi co udelali byl facelift 1.generace coupe, to je fakt humac, to radsi tu 1990 prvni scoupe, ktery nema ani posilovac... ikydz..?!
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Pro mě je nejhezčí coupe jasně model 2005, a pak hned ty nejstarší a scoupe a nejmín se mi líbí to "čtyřoko" ale musí se nechat že má pěknej zadek a ten, abych pravdu řek, líbí se mi víc než u předcházející generace, ale máte-li tan altezzy jak Tiburon FX, vypadá hned líp
Naposledy upravil(a) Kubin dne 27 čer 2005, 14:00, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Accent 1.5 Clean Silver
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
ooo děkuji za slova chályKubin píše:Pro mě je nejhezčí coupe jasně model 2005, a pak hned ty nejstarší a nejmín se mi líbí to "čtyřoko" ale musí se nechat že má pěknej zadek a ten, abych pravdu řek, líbí se mi víc než u předcházející generace, ale máte-li tan altezzy jak Tiburon FX, vypadá hned líp
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
ne myslel tim facelift první generaceHardcam píše:tim humacem myslis to, co mel Conan a ma Tiburon a CARy?black_sheep píše:no ja mam jasno, jednoznacne Scoupe po faceliftu potom to Coupe 1. generace pred faceliftem, pak novej rok 2005, potom 2. generace (do 2004), pak az scoupe pred faceliftem a to nejhnusnejsi co udelali byl facelift 1.generace coupe, to je fakt humac, to radsi tu 1990 prvni scoupe, ktery nema ani posilovac... ikydz..?!
naopak, ty jsou nejhezcejsi hned po scoupe myslim to samy, ale s faceliftovanou maskou, takovy to 4-oko.. to je strasnyy-brrTiburon_FX píše:ne myslel tim facelift první generaceHardcam píše:tim humacem myslis to, co mel Conan a ma Tiburon a CARy?black_sheep píše:no ja mam jasno, jednoznacne Scoupe po faceliftu potom to Coupe 1. generace pred faceliftem, pak novej rok 2005, potom 2. generace (do 2004), pak az scoupe pred faceliftem a to nejhnusnejsi co udelali byl facelift 1.generace coupe, to je fakt humac, to radsi tu 1990 prvni scoupe, ktery nema ani posilovac... ikydz..?!
Nejpovedenější je druhá generace-stříbrná světla.Porovnavali jsme vedle sebe postavená dvě červená coupe 2.gen.-stř.a černá světla.Prodejci i servisáci v HK i já jako přeštastný majitel coupe od roku 2003-STŘ. SVĚTLA,jsme jednohlasně /7 lidí/uznali tohle auto za hezčí.To s černými sv.,vypadá na fotografiích skvěle,ale v reálu je smutné-bez tváře,okolo mlhovek černý plast a díky novému nárazníku s tlamou,působí vysokým dojmem.Nepovedlo se čtyřoko,starší verze byla lepší.
skvely a jeste lepsi popis meho stejneho nazoruBorek píše:Nejpovedenější je druhá generace-stříbrná světla.Porovnavali jsme vedle sebe postavená dvě červená coupe 2.gen.-stř.a černá světla.Prodejci i servisáci v HK i já jako přeštastný majitel coupe od roku 2003-STŘ. SVĚTLA,jsme jednohlasně /7 lidí/uznali tohle auto za hezčí.To s černými sv.,vypadá na fotografiích skvěle,ale v reálu je smutné-bez tváře,okolo mlhovek černý plast a díky novému nárazníku s tlamou,působí vysokým dojmem.Nepovedlo se čtyřoko,starší verze byla lepší.
KOUPATOS
DUM SPIRO SPERO
Coupe 2,0 CVVT r.v. 2005
Když už se tu rozplýváte tak, něco přidám. Je fakt že 2005ka je skvělá. Jejích 143 koní z linky umí to co uměz má. Poježděníčko je v tom skvělé a pokud budete mít nějakej srázek rád přijedu vyvenčit tohohle krasavce k vám. Jeho domovina je Ústí nad Labem takže to na kladno a Slaný nemám daleko. Pokud ho do té doby prodám přijedu zdruhým koníkem 2sedmou- 2005.