Hlasování o nejhezčí kupátko
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Hlasování o nejhezčí kupátko
jaký kupátko se vám nejvíc líbí...
Naposledy upravil(a) Tiburon_FX dne 18 črc 2005, 10:41, celkem upraveno 1 x.
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
- Reklama
Ani jsem nemusel vahat, vyhral to novy model 2005, naopak nejmene se mi libi to ctyroko...novy Coupatko za par dni bude jezdit v nasem malomeste, uz se moc tesim:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
na tom čtyřoku se shodnem, většině lidí se prostě nelíbí, vypadá to jako by se designér někomu mstil...ty v tom novym kupátku asi jezdit nebudeš co?Hardcam píše:Ani jsem nemusel vahat, vyhral to novy model 2005, naopak nejmene se mi libi to ctyroko...novy Coupatko za par dni bude jezdit v nasem malomeste, uz se moc tesim:)

No, musim Te zklamat...
moje sice nebude, ale to nic neznamena:)

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- CARy
- **
- Kontaktovat uživatele:
můžu se těšit taky?Hardcam píše:Ani jsem nemusel vahat, vyhral to novy model 2005, naopak nejmene se mi libi to ctyroko...novy Coupatko za par dni bude jezdit v nasem malomeste, uz se moc tesim:)

no ja mam jasno, jednoznacne Scoupe po faceliftu
potom to Coupe 1. generace pred faceliftem, pak novej rok 2005, potom 2. generace (do 2004), pak az scoupe pred faceliftem a to nejhnusnejsi co udelali byl facelift 1.generace coupe, to je fakt humac, to radsi tu 1990 prvni scoupe, ktery nema ani posilovac...
ikydz..?! 

tim humacem myslis to, co mel Conan a ma Tiburon a CARy?black_sheep píše:no ja mam jasno, jednoznacne Scoupe po faceliftupotom to Coupe 1. generace pred faceliftem, pak novej rok 2005, potom 2. generace (do 2004), pak az scoupe pred faceliftem a to nejhnusnejsi co udelali byl facelift 1.generace coupe, to je fakt humac, to radsi tu 1990 prvni scoupe, ktery nema ani posilovac...
ikydz..?!
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Pro mě je nejhezčí coupe jasně model 2005, a pak hned ty nejstarší a scoupe a nejmín se mi líbí to "čtyřoko" ale musí se nechat že má pěknej zadek a ten, abych pravdu řek, líbí se mi víc než u předcházející generace, ale máte-li tan altezzy jak Tiburon FX, vypadá hned líp 

Naposledy upravil(a) Kubin dne 27 čer 2005, 14:00, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Accent 1.5 Clean Silver
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
ooo děkuji za slova chályKubin píše:Pro mě je nejhezčí coupe jasně model 2005, a pak hned ty nejstarší a nejmín se mi líbí to "čtyřoko" ale musí se nechat že má pěknej zadek a ten, abych pravdu řek, líbí se mi víc než u předcházející generace, ale máte-li tan altezzy jak Tiburon FX, vypadá hned líp

- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
ne myslel tim facelift první generaceHardcam píše:tim humacem myslis to, co mel Conan a ma Tiburon a CARy?black_sheep píše:no ja mam jasno, jednoznacne Scoupe po faceliftupotom to Coupe 1. generace pred faceliftem, pak novej rok 2005, potom 2. generace (do 2004), pak az scoupe pred faceliftem a to nejhnusnejsi co udelali byl facelift 1.generace coupe, to je fakt humac, to radsi tu 1990 prvni scoupe, ktery nema ani posilovac...
ikydz..?!

naopak, ty jsou nejhezcejsi hned po scoupeTiburon_FX píše:ne myslel tim facelift první generaceHardcam píše:tim humacem myslis to, co mel Conan a ma Tiburon a CARy?black_sheep píše:no ja mam jasno, jednoznacne Scoupe po faceliftupotom to Coupe 1. generace pred faceliftem, pak novej rok 2005, potom 2. generace (do 2004), pak az scoupe pred faceliftem a to nejhnusnejsi co udelali byl facelift 1.generace coupe, to je fakt humac, to radsi tu 1990 prvni scoupe, ktery nema ani posilovac...
ikydz..?!

Nejpovedenější je druhá generace-stříbrná světla.Porovnavali jsme vedle sebe postavená dvě červená coupe 2.gen.-stř.a černá světla.Prodejci i servisáci v HK i já jako přeštastný majitel coupe od roku 2003-STŘ. SVĚTLA,jsme jednohlasně /7 lidí/uznali tohle auto za hezčí.To s černými sv.,vypadá na fotografiích skvěle,ale v reálu je smutné-bez tváře,okolo mlhovek černý plast a díky novému nárazníku s tlamou,působí vysokým dojmem.Nepovedlo se čtyřoko,starší verze byla lepší.
skvely a jeste lepsiBorek píše:Nejpovedenější je druhá generace-stříbrná světla.Porovnavali jsme vedle sebe postavená dvě červená coupe 2.gen.-stř.a černá světla.Prodejci i servisáci v HK i já jako přeštastný majitel coupe od roku 2003-STŘ. SVĚTLA,jsme jednohlasně /7 lidí/uznali tohle auto za hezčí.To s černými sv.,vypadá na fotografiích skvěle,ale v reálu je smutné-bez tváře,okolo mlhovek černý plast a díky novému nárazníku s tlamou,působí vysokým dojmem.Nepovedlo se čtyřoko,starší verze byla lepší.

KOUPATOS

DUM SPIRO SPERO
Coupe 2,0 CVVT r.v. 2005