Moderátoři: Farrael, Moderátoři
diik za radu lenze mne to klepe v riadeni..to som si na 100% isty lebo ked sme menili spojovaciu tyc riadenia tak som kyval iba s tou tyckou co ide priamo z riadenia na tyc riadenia a ta mala volu.. neviem ci si to vies perdstavit co myslim.. asi budem musiet vziat do garaze fotak a nafotit to trochu aby si mal perdstavu moje slovne opisovanie asi nestaci:DDom píše:Patricku, už jsi to bouchání vyřešil? Taky mi tam něco hrozně klepe při přejezdu nerovností. Už jsem se po tím dvakrát válel a na nic jsem nepřišel. Mám podezření na táhla ke stabilizátoru - doufám, že to píšu správně - takové asi 15 cm dlouhé svislé tyčky. Silentbloky jsou v nich vymačkané, ale jist si tím nejsem.
veru presne tak som natom aj ja.. a cele riadenie teda nove asi nebudem davat.. a nakoniec si to ako poriesil??a kolko cca. stoji new riadenie??.. vidim ze to bude asi taka mensia choroba accentov bez serva.. ja to zatial neriesim.. nechavam tak len noo bojim sa ci mi ho po case nevyklepe totalne alebo mi celkom odide riadenie..Tomáš píše:čaute páni. Presne tento problém som mal aj ja na mojom prvom accente. tiež bol bez serva a búchalo mi to tak isto ako to ty popisuješ. najprv sme si mysleli že sú to tyčky riadenia , ktoré sme vymenili a robilo to stále. potom sme vymenili gumičky stabilizátora a robilo to rovnako. nakoniec sme zistili , že to ide priamo z riadenia , ktoré bolo vybité a bola tam malá vôľa. Chcel som to dať opraviť ale bohužiaľ jednotlivé komponenty hrebeńového riadenia sa nám nepodarilo zohnať tak som musel zháňať nové riadenie.
jj sak nad tym som presne rozmyslal.. kupit nejaky burany accent s dobrym riadenim a prehodit to do mojho.. ale ja mam verziu bez serva cize komplet new riadenie stoji 6200,- myslim ale aj to je na mna dost..mirec píše:za 20 tacov mas aj cely accent z bazarutrebars nejaky na diely....a nie to cele riadenie...mali by trosku aj rozmyslat ti ludia co to predavaju...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |