Krokový motorek
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Krokový motorek
Tak jsem už měsíc majitel dylšího Hyundae. Koupil jsem Lantru J1 1.8 s klimou abs atd. Auto jsem kupoval s tím že tam nefunguje krokovej motorek (kolísali otáčky mezi 1200 a 1800 po zahřátí) jinak to jelo bez problémů. Tak jsem ho vytáhl, proměřil a zjistil jsem že je tam spálený jedno vinutí. Tak jsem to tam vrátil s tím že si seženu jiný. Pak jsem zjstli že originál stojí 8900Kč, od Bosche stojí 5600Kč a pak jsem narazil na jeden obchod ( v Americe) kde stojí cca 77$ a poštovné do ČR 33$) takže 110$ celkem což je něco kolem 2000Kč. Tak jsem si to objednal (platí se kartou) 29.10. a včer to přišlo . Takže za 9 dní. Tak jsem to rozbalil a je tam novej motorek čumím na to výrobce Mitsubishi Japan stejnej jak originál co jsem vytáhl z auta. Dnes to budu montovat. To je rozdíl v cenách. V Hyundai 8900 a z ameriky s poštovným za 9 dní 2000Kč originál. Jinak Lantra je super kára. Je to žihadlo jak blázen.
Jo kdo chce něco na Hyundae a jiný americký a japonský káry tak ten obchod je: WWW.ROCKAUTO.COM
Jo kdo chce něco na Hyundae a jiný americký a japonský káry tak ten obchod je: WWW.ROCKAUTO.COM
Hyundai Sonata 2.0 16V 92kW, r.v. 98
Hyundai Accent 1.3 63kW, r.v. 2004
Honda CBR 600F4 82kW, r.v. 2000
Hyundai Accent 1.3 63kW, r.v. 2004
Honda CBR 600F4 82kW, r.v. 2000
- Reklama
Re: Krokový motorek
Diky za link, dost pomoze...
- kopir
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Paráda link sa hodí..už surfujem
Chrysler pt cruiser 2,0 16V
Hyundai Lantra combi 1,6 16V GLS G4CR/84kw-predané
Hyundai Lantra 1,5 GLSi -predané
- black_sheep
- Moderátor
ty jo cece tu lantroj bych si nekdy prohlidl - ja chtel mermomoci J2jku a mas vic hyundaiu, kruci, jeden mi chybi abych te dorovnal to bude to scoupe turborbrodsky píše:Tak jsem už měsíc majitel dylšího Hyundae. Koupil jsem Lantru J1 1.8 s klimou abs atd. Auto jsem kupoval s tím že tam nefunguje krokovej motorek (kolísali otáčky mezi 1200 a 1800 po zahřátí) jinak to jelo bez problémů. Tak jsem ho vytáhl, proměřil a zjistil jsem že je tam spálený jedno vinutí. Tak jsem to tam vrátil s tím že si seženu jiný. Pak jsem zjstli že originál stojí 8900Kč, od Bosche stojí 5600Kč a pak jsem narazil na jeden obchod ( v Americe) kde stojí cca 77$ a poštovné do ČR 33$) takže 110$ celkem což je něco kolem 2000Kč. Tak jsem si to objednal (platí se kartou) 29.10. a včer to přišlo . Takže za 9 dní. Tak jsem to rozbalil a je tam novej motorek čumím na to výrobce Mitsubishi Japan stejnej jak originál co jsem vytáhl z auta. Dnes to budu montovat. To je rozdíl v cenách. V Hyundai 8900 a z ameriky s poštovným za 9 dní 2000Kč originál. Jinak Lantra je super kára. Je to žihadlo jak blázen.
Jo kdo chce něco na Hyundae a jiný americký a japonský káry tak ten obchod je: http://WWW.ROCKAUTO.COM
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- black_sheep
- Moderátor
ty ceny jsou naprosto perfektni - dik za link. bych byval byl objednal spojku SACHS misto originalu, ktery uz se mi podarilo blbym rozjezdem spalit - bylo mokro, prohrab jsem kola a najednou ejhle a pri prerazeni v otackach zacla horet skoro NOVA (dva mesice) original spojka. moc pekny.
davam si na to ted bacha - snad uz to neudela - pekne me to nasralo - stala skoro desitku svina. tohle se mi teda jeste na zadnym jinym aute nestalo byla to malem moje smrt, jsem vyletel do krizovatky s tim ze budu hrabat trosku, ale stihnu to se vyhrabat, ale jak chytle to oblozeni tak razem nic neprenasi! kdyby do me to auto vletelo tak jsem pekne nasracku.
davam si na to ted bacha - snad uz to neudela - pekne me to nasralo - stala skoro desitku svina. tohle se mi teda jeste na zadnym jinym aute nestalo byla to malem moje smrt, jsem vyletel do krizovatky s tim ze budu hrabat trosku, ale stihnu to se vyhrabat, ale jak chytle to oblozeni tak razem nic neprenasi! kdyby do me to auto vletelo tak jsem pekne nasracku.
I ❤ cars
Objednal som si odtial nejake veci a za 6 dni boli doma
Akurat na zaciatku boli u nich trochu zmetky, ale vsetko sa vyriesilo
Som spokojny....
Akurat na zaciatku boli u nich trochu zmetky, ale vsetko sa vyriesilo
Som spokojny....
Mám Coupe motor 1.6 r.v.97 ,kde prosím najdu ten krokový motorek?Začínájí mí lítat otáčky na volnoběh.
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
- Paul666
- **
- Bydliště: Vidochov pobliz Nove Paky, okres Jicin, Vychodni Cechy
- Kontaktovat uživatele:
zdarec,.,, takze mi chcete rict, ze by mohlo kolisani otacek delat krokovej motorek? ja jsem se na to ptal a me rekl opravar ze mi tam prej nekde prisava vzduch,, tak co s tim
Hyundai Lantra 1.6 16V GLS 1996
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
Lantra J2 a Coupe už krokový motorek nemá, ale volnoběžný ventil
- Přílohy
-
- volnoběžný ventil.jpg (40.01 KiB) Zobrazeno 3435 x
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz
- Paul666
- **
- Bydliště: Vidochov pobliz Nove Paky, okres Jicin, Vychodni Cechy
- Kontaktovat uživatele:
aha, tak to jo ,o tom sem nemel ani paru, tak to bude asi to podfukovani,, ale jako taky me to lita kdyz se to ohreje
Hyundai Lantra 1.6 16V GLS 1996
Děkuji za obrázek,ten ventil mám rozebrat a vyčistit nebo jak?
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
pokud není po smrti tak by to mohlo pomoctBolo píše:Děkuji za obrázek,ten ventil mám rozebrat a vyčistit nebo jak?
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz
Tak reset ECU mi pomohl.
Limitz píše:Lantra J2 a Coupe už krokový motorek nemá, ale volnoběžný ventil
btw, už aj J1 Lantra, môj model (11/95) už mal volnobežný ventil...
Hyundai Lantra J1 (po facelifte)1,5 GLS, r.v. 1995 , tmavozelená metalíza
nádherné vozítko, milujem ho !
nádherné vozítko, milujem ho !
Chcem sa opytat, ci som spravne trafil korokovy motorcek na J1cke motor 1,6/84kW.
Ak ano skuste mi poradit ako ho demontovat a vycistit, videl som na tom dve skrutky. Mam takovy problem ze mi kolisu otacky 0 - volnobeh /780 az 820/ pri zohriatom motore. pokial pripnem klimu a valim po dialnici alebo toje vlastne jedno kadial a vyhodim rychlost, otacky mi padnu definitivne na nulu a pokial si to nevsimnem na otackomery, tak potom az v zakrute, ked to ide ztuha
Lantra 1.6 16v DOHC G4GR 84kW 11/95