bushman:
na ten tvoj problem si vzpominam.
Tak to sme na tom stejne: mal som v plane kupit auto u ineho autosalonu (70km od nas) a servisovat u nas. Dostal som 'vyhruzny' email, ake sadzby mi budu uctovane, ze na mna nebudu mat cas atd.. Este kvoli inym zakulisnym tlakom, ktore som nemohol ovlivnit (auto na firmu), sa auto kupilo u nas v meste (dokonca 2 kusy naraz). Nastastie aspon cenu som uhadal rovnaku, ako u povodneho salonu. Ako bonus som miesto CCS karty na 5000 kc dostal Defendlock, u ktoreho az po namontovani do mojho auta zistili, ze u i30 je nafest pritlaceny k radeniu a jednicka az trojka neprijemne kovovo cvakaju (jeden z dovodov, preco sme zamietli ceed - to sme este nevedeli, ze to zrejme robi prave namontovany Defendlock). Odmontovat nejde (jedine odvrtat) ...
V servise su ochotni, auto vzdy vezmu hned bez cakania, ale vysledok zatial nulovy
Teraz uz 3 tyzdne je auto s prestavkami v servise (v prestavkach ho testujem a dufam, ze testovanie prezijem), s Prahou komunikuju od 2. navstevy, ale naprosto nevedia, cim to je. Takze asi mi neostane, nez cakat na 3 stejne zavady a potom vymena auta alebo vratenie penazi ? V kvalitu Hyundai servisov (a bohuzial i aut) nejak ztracam doveru.
Viem, ze je slozite ten problem diagnostikovat, ked sa im pri napojeni na PC neprejavi, ale kvoli tomu sa nenecham v aute zabit
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Manzelka autom uz jazdit odmietla ...
Pritom inak voci autu nemam zasadne pripomienky, vyborny motor, dobra kvalita v interieru (aspon zatial), odkladacie schranky, vyborny dazdovy senzor (obcas mam pocit zacne po dlhsej blbnut a musim cyklovac vypnut/zapnut), USB ...
To piskanie pasov, automaticke zamykanie, namraza, nevypinanie smeroviek, cukanie v 1800-2000 ot. atd. su blbosti, ktore by boli obdobne i u inych aut. Cukanie mozno vyriesi firmware, uz prehrali firmware ESP, kalibrovali ESP...
Ale vypadava mi to i pri rucne vypnutom ESP alebo i opakovane, ked uz ESP OFF svieti, takze problem bude fakt inde.