Anonymous píše:Dráček píše:Anonymous píše:
Keci, jenom keci. Tak si je zkus(Denso Iridium), když ti není líto peněz a času. Stejně tam dáš nazpět Super4.

heh, ani nevim co ti na to rict... nejsi ty nahodou zneuznany dealer Bosche treba, nebo tak neco? respektive uz vim co ti chci rict, nic, hlavou zed neprorazim, a v debate bez argumentu si nepopovidam....
Dealer Bosche nejsem ( ale rád bych byl...bohužel), jinak jaké chceš argumenty? Nemám a asi nikdo z motoristů nemá možnost zkoušet svíčky jako výrobci těchto svíček(nebo výrobci motorů). Potom zůstává subjektivní dojem a ten jak jsem si všimnul i tady v diskusi je velmi dobrý. Pokud Ti nestačí argument, že se všem po výměně zlepšily jízdní vlastnosti, tak nevím co by sis představoval. Mé osobní zkušenosti prostě jsou, že tam už 3 roky dávám Super4 , měním je po 20 000, najel jsem na nich asi 150 000.(auto se mnou srostlo... žádné zničení čehokoliv se nekonalo, jak mě chytří lidé upozorňovali). Po 100 000 jsem tam dal na zkoužku

NKG, ale hned jsem poznal, že to prostě není moje auto, tak tam šly nazpět Super4. Toto je můj argument mého subjektivního dojmu.
Vidis, tenhle tvuj posledni prispevek je uz nejak pouzitelny, ale ty predtim ne, na tom trvam... To co jsi napsal ted, s tim souhlasim, koneckoncu je to jenom to co jsem psal i ja
S cim nesouhlasim, je stale to tvrzeni o tom ze konkretne tyhle 4bodovky jsou nejlepsi a nema cenu zkouset jine.... Kdyz se kouknu kolem a kolem, tak 4bodovky jsou uz na svete docela nejaky ten rok, a zadny jejich rozvoj/vyvoj/vylepseni se nekona, a jak tak se o tom prestava psat (mimo nasi diskuse treba

), taky se to nijak moc neuchytilo u konkurence, a bez debaty vzdycky bylo a bude, ze pokud nejaky vyrobce uvede novinku ktera za to stoji, drive nebo pozdeji ho ostatni okopiruji, napodobi, nebo nejak jinak vytvori podobny produkt... V podstate jedine co ted u vyrobcu frci jsou iridiovky, koneckoncu i bosch jich ma par variaci a svete div se, zatim zadna 4bodova iridiovka se nekona, a to se divim ze ji ani bosch nenastrelil na trh uz jenom z marketingovych duvodu, vzdyt kdyz to uvadel bosch na trh tak se o tom rozepisoval jako kdyby ty auta bez 4bodovek meli prestat jezdit a videl v tom svetlou budoucnost

Takze proto si myslim, ze 4bodovky uz dneska zdaleka nejsou tim vyvojovym vrcholem, ale zaroven si
myslim ze za rozumne penize jsou 4bodovky lepsi nez orginalni NKG do me Lantry, shodneme se na tom anonyme?