Nebo musím do značkového servisu?
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderátor: Moderátoři
ja by som poradil ist do servisu aby to doliali oni. Dovod je jednoduchy - u oleja je napisane ze motor moze cosi spotrebovat, u chladiacej kvapaliny to napisane nie je. to ze to mas na min je sposobene zrejme malou prvonaplnou. Pre istotu to vsak premeraj este razkaspi píše:Mám Matrixe 1,6, najeto 4000km a zjistil jsem, že mám chladící kapalinu na Low, čím to mám dolít? Případně kde bych v dokladech našel co tam je teď?
Mal som ten isty problem a zda sa ze je to "zvyk" predajcu. Hyundaie sa predavaju s minimom chladiacej kvapaliny.rastos píše:V servise to bez vahania doleju destilkou a povedia, ze ak by sa to opakovalo, nech sa zastavi znova.
Takze toto si moze urobit aj sam doma.
podstatná je kapalina v chladiči tá nártžka je jen přepad a když je tam pod čárkou tak to prý nevadí ,řekl mechanik v servisu a já byl za blbakaspi píše:Mám Matrixe 1,6, najeto 4000km a zjistil jsem, že mám chladící kapalinu na Low, čím to mám dolít? Případně kde bych v dokladech našel co tam je teď?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |