rozvody
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
rozvody
Ahoj vsem premyslim nad tim udelat rozvody. Koukal jsem ze staci vymenit napinaci kladku a remen,coz je v celku dobry. Tak premyslim,ze vymenim jen remen, protoze lozisko v kladce jsem uz menil..tak se chci zeptat jaky na to mate nazor..jasny je ze lepsi bude to udelat komplet,ale preci jenom finance jsou finance.. )a kdyz se sunda rozvodovy remen,musi se nastavovat znovu predstihy a tak?a nebo je to jenom vymenit kus za kus..diky za rady
Hyundai TUCSON r.v. 2021, 1.6T-GDI HEV 169Kw
- Reklama
- Fulli
- Kontaktovat uživatele:
Re: rozvody
to musis nastavovat a pokial to posunies a nejaky ten zubok tak papa motor
Hyundai Accent 1.3 GLS 62kW 1997, 185/60 R14 Dunlop SP 01 SPORT
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Az tak takze to neni, nastav si to do zakladnej polohy, povol napinaciu kladku, daj dolu remen a nasad novy z pravej strany do lava, na pravo musi byt napnuty a na lavo ho napnes napinacou kladkou.
btw. pokial nemas dobre naradie tak sa do toho velmi nepustaj. Potrebujes 2 hevery a riadny kluc na srobu ktora je na klukovke. My sme pri vymene museli pozvarat kluc.. inak je to pohoda, zabere ti to tak 4 hodinky zivota..
Jo a najlepsie ked si nebudes isty ci mas dobre remen, tak vyber sviecky a pootacaj srobou na klukovke (samozrejme po montazi naspat) a pokial nebudes pocut cinknutie a nepojde to tazko tak je to ok,
alebo mozes skusit jemne pretocit na prazdno, tiez bez sviecok.
horsie je ked ti to preskoci len o 1 zub, to potom spoznas na vykone
vela stastia
ps: ja som to menil na Coupe, ale si myslim ze na Accent to bude podobne....
btw. pokial nemas dobre naradie tak sa do toho velmi nepustaj. Potrebujes 2 hevery a riadny kluc na srobu ktora je na klukovke. My sme pri vymene museli pozvarat kluc.. inak je to pohoda, zabere ti to tak 4 hodinky zivota..
Jo a najlepsie ked si nebudes isty ci mas dobre remen, tak vyber sviecky a pootacaj srobou na klukovke (samozrejme po montazi naspat) a pokial nebudes pocut cinknutie a nepojde to tazko tak je to ok,
alebo mozes skusit jemne pretocit na prazdno, tiez bez sviecok.
horsie je ked ti to preskoci len o 1 zub, to potom spoznas na vykone
vela stastia
ps: ja som to menil na Coupe, ale si myslim ze na Accent to bude podobne....
Hyundai coupe '97 2.0i G4GF
-
- **
Mna to tiez caka, este tak 6000km a budem to muset dat spravit. Lenze neviem kde v BA je niekto spolahlivy. Chvilu som rozmyslal aj nad original servisom lenze to bude neskutocne drahe. Kolko stoji asi material?
Hyundai Accent 1.5 12V 88HP r.v. 9/1997
- Fulli
- Kontaktovat uživatele:
remen s tou napinacou kladkou ma vysiel na 2100sk a robota dalsich 2000
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
remen asi 700 (zalezi kde a aky kupis) kladky vodiaca 700 a napinacia asi 1300.
No a ked si to budete uz robit nechaj si radsej vymenit aj vodne cerpadlo, ma srob pod vodiacou kladkou a dodatocne sa zbytocne povoluje a zase napina remen. (nema to rad)
No a ked si to budete uz robit nechaj si radsej vymenit aj vodne cerpadlo, ma srob pod vodiacou kladkou a dodatocne sa zbytocne povoluje a zase napina remen. (nema to rad)
Hyundai coupe '97 2.0i G4GF
-
- **
Idem kupit rozvody ale som z toho trubiroh
Pozeral som na autokelly ale maju tam taky vyber, ze som mimo, su tam dake rozvodove sady aj so semerinkom(co to je?)
Mate niekto skusenosti s autokelly, mozu tam nakupovat aj obycajny smrtelnici bez zivnosti?
Pozeral som na autokelly ale maju tam taky vyber, ze som mimo, su tam dake rozvodove sady aj so semerinkom(co to je?)
Mate niekto skusenosti s autokelly, mozu tam nakupovat aj obycajny smrtelnici bez zivnosti?
- Přílohy
-
- rozvody.JPG (64.42 KiB) Zobrazeno 5089 x
Hyundai Accent 1.5 12V 88HP r.v. 9/1997
Zdravim, pokojne tam mozes nakupovat aj ako obycajny smrtelnik. Najlepsie sa zastavit, poradia ti alebo im napis co chces a presny popis auta.
- Fulli
- Kontaktovat uživatele:
ale ak ti mozem poradit ked ides kupovat celu sadu tak si over aj ceny dielov keby to kupujes samostatne.....mna to vyslo samostatne o 900 sk lacnejsie
zdrawim borco mam accenta tu 1.3 62kw 12v 98 a praskl me rozvodak mam uz zbrosenou hlavu novi tesneni a rozvodak na co si mam dat bacha hlavne u nastavovani rozvodu u tohodle motoru ,newite nekdo o nakym manualu ktery je treba v knize jak na to nelze nikde stahnout dikec