Mexican píše:Vilda nova hlavica saltpaky, chromdekor a kozene obsitie volant?? moc pekne.. Accent musel byt dobry za cas co ho mas, ze dostal tak vela
BTW mne furt na tom chrompakete chyba alternativa pre manualne prevodovky, ty si zrejme tiez ten jeden kus musel vyhodit.
Ozaj, len taka otazka - ako to startuje za zimy? My tu mame teraz rano vzdy tak -8 az -14, ako je na tom 1,6 so startovanim a studenym motorom?
Tak to víš, je to člen rodiny

tak do něj strkám peníze ..... někdo kouří a já hold nekuřák utrácím za doplňky. Ten chrom - dekor jsem taky dostal s automat. převodovkou

no, je to škoda, ale mluvil jsem po emailu se Zděnkem ( korea - suv ) a prej na manuální převod. dekor nemá

Taky mi zbyli dekory od výškových repráků, protože je na 1.6 nedávaji ..., ale i tak to stojí za to

Jinak se startováním v mrazech nemám problém, Áca chytá dobře. 1.6 tyhle problémy, co měli 1.4 se startem a studeným motorem nemá. Proto jsem šel do 1.6ky, i když jsem původně chtěl 1.4, ale po přečtení fóra jsem si zval 1.6ku a dneska jsem rád. Můžu to porovnat, protože jsem jezdil s oběma ... 1.6 přece jen jede líp.