Problém s levým blikačem

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři

Odpovědět
Kutulas
*

Problém s levým blikačem

Příspěvek od Kutulas »

Zdarec chlapi, mám problém s levým blikačem. Když dám páčku blinkrů do polohy pro levý blinkr tak mi blikaj varovný (tedy všech 6 blinkrů) pravá strana je v poho bliká normálně a když zmáčknu tlačítko varovnejch tak blinkry taky fungují jak maj. Všechny žárovky jsou v poho. V čom to může být? Předem díky za rady.
Reklama

zahyx
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s levým blikačem

Příspěvek od zahyx »

Kutulas píše:Zdarec chlapi, mám problém s levým blikačem. Když dám páčku blinkrů do polohy pro levý blinkr tak mi blikaj varovný (tedy všech 6 blinkrů) pravá strana je v poho bliká normálně a když zmáčknu tlačítko varovnejch tak blinkry taky fungují jak maj. Všechny žárovky jsou v poho. V čom to může být? Předem díky za rady.
tipoval bych bud spatny kontakty v počce a nebo rele
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně

věrný značce :hyu: :!:
ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

Nemusíto být špatnou páčkou blinkrů ,relátko bude zdravé,tím to není,pravděpodobně je špatný spínač na varovné blinkry,stává se,že zůstané částečně sepnutý proto jdou varovné blinkry zkusit vyměnit spínač varovných blinkrů :wink:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
zahyx
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahyx »

ivan píše:Nemusíto být špatnou páčkou blinkrů ,relátko bude zdravé,tím to není,pravděpodobně je špatný spínač na varovné blinkry,stává se,že zůstané částečně sepnutý proto jdou varovné blinkry zkusit vyměnit spínač varovných blinkrů :wink:
je to jednoduchy muze to promeřit
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně

Kutulas
*

Příspěvek od Kutulas »

zahyx píše:
Kutulas píše:Zdarec chlapi, mám problém s levým blikačem. Když dám páčku blinkrů do polohy pro levý blinkr tak mi blikaj varovný (tedy všech 6 blinkrů) pravá strana je v poho bliká normálně a když zmáčknu tlačítko varovnejch tak blinkry taky fungují jak maj. Všechny žárovky jsou v poho. V čom to může být? Předem díky za rady.
tak páčkou to nebylo :( zítra zkusím to tlačítko.
Bruno

Příspěvek od Bruno »

Když ti Ivan něco poradí tak tomu věř a zkus to. Asi nevíš o Ivanových kvalitách. Když už ti poradil tak si toho važ!!!!!!!!
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
Kutulas
*

Příspěvek od Kutulas »

Bruno píše:Když ti Ivan něco poradí tak tomu věř a zkus to. Asi nevíš o Ivanových kvalitách. Když už ti poradil tak si toho važ!!!!!!!!
Sory neznám každého Ivana!!! :lol:
zahyx
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zahyx »

Kutulas píše:
zahyx píše:
tak páčkou to nebylo :( zítra zkusím to tlačítko.
sorry ze jsem ti blbe poradil
předchozí

Kutulas
*

Příspěvek od Kutulas »

ivan píše:Nemusíto být špatnou páčkou blinkrů ,relátko bude zdravé,tím to není,pravděpodobně je špatný spínač na varovné blinkry,stává se,že zůstané částečně sepnutý proto jdou varovné blinkry zkusit vyměnit spínač varovných blinkrů :wink:
Tak to nebylo ani tím knoflíkem varovných :( teď už to může být jenom relé nebo dráty. Prosím ať je to relé :D
Ale i tak chlapi díky za rady.
kibut
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kibut »

A ak by to bolo to rele, tak co urobis ? :) mas nahradne ?
HYUNDAI Lantra 1,6 16V ´92 automat

www.hmaservice.com
Odpovědět

Zpět na „Lantra - Elektronika“