Problém s levým blikačem
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Problém s levým blikačem
Zdarec chlapi, mám problém s levým blikačem. Když dám páčku blinkrů do polohy pro levý blinkr tak mi blikaj varovný (tedy všech 6 blinkrů) pravá strana je v poho bliká normálně a když zmáčknu tlačítko varovnejch tak blinkry taky fungují jak maj. Všechny žárovky jsou v poho. V čom to může být? Předem díky za rady.
- Reklama
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s levým blikačem
tipoval bych bud spatny kontakty v počce a nebo releKutulas píše:Zdarec chlapi, mám problém s levým blikačem. Když dám páčku blinkrů do polohy pro levý blinkr tak mi blikaj varovný (tedy všech 6 blinkrů) pravá strana je v poho bliká normálně a když zmáčknu tlačítko varovnejch tak blinkry taky fungují jak maj. Všechny žárovky jsou v poho. V čom to může být? Předem díky za rady.
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
Nemusíto být špatnou páčkou blinkrů ,relátko bude zdravé,tím to není,pravděpodobně je špatný spínač na varovné blinkry,stává se,že zůstané částečně sepnutý proto jdou varovné blinkry zkusit vyměnit spínač varovných blinkrů
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
je to jednoduchy muze to promeřitivan píše:Nemusíto být špatnou páčkou blinkrů ,relátko bude zdravé,tím to není,pravděpodobně je špatný spínač na varovné blinkry,stává se,že zůstané částečně sepnutý proto jdou varovné blinkry zkusit vyměnit spínač varovných blinkrů
předchozí
předchozí
tak páčkou to nebylo zítra zkusím to tlačítko.zahyx píše:tipoval bych bud spatny kontakty v počce a nebo releKutulas píše:Zdarec chlapi, mám problém s levým blikačem. Když dám páčku blinkrů do polohy pro levý blinkr tak mi blikaj varovný (tedy všech 6 blinkrů) pravá strana je v poho bliká normálně a když zmáčknu tlačítko varovnejch tak blinkry taky fungují jak maj. Všechny žárovky jsou v poho. V čom to může být? Předem díky za rady.
Když ti Ivan něco poradí tak tomu věř a zkus to. Asi nevíš o Ivanových kvalitách. Když už ti poradil tak si toho važ!!!!!!!!
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
Sory neznám každého Ivana!!!Bruno píše:Když ti Ivan něco poradí tak tomu věř a zkus to. Asi nevíš o Ivanových kvalitách. Když už ti poradil tak si toho važ!!!!!!!!
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
sorry ze jsem ti blbe poradilKutulas píše:tak páčkou to nebylo zítra zkusím to tlačítko.zahyx píše:tipoval bych bud spatny kontakty v počce a nebo releKutulas píše:Zdarec chlapi, mám problém s levým blikačem. Když dám páčku blinkrů do polohy pro levý blinkr tak mi blikaj varovný (tedy všech 6 blinkrů) pravá strana je v poho bliká normálně a když zmáčknu tlačítko varovnejch tak blinkry taky fungují jak maj. Všechny žárovky jsou v poho. V čom to může být? Předem díky za rady.
předchozí
předchozí
Tak to nebylo ani tím knoflíkem varovných teď už to může být jenom relé nebo dráty. Prosím ať je to reléivan píše:Nemusíto být špatnou páčkou blinkrů ,relátko bude zdravé,tím to není,pravděpodobně je špatný spínač na varovné blinkry,stává se,že zůstané částečně sepnutý proto jdou varovné blinkry zkusit vyměnit spínač varovných blinkrů
Ale i tak chlapi díky za rady.
A ak by to bolo to rele, tak co urobis ? mas nahradne ?