VYHŘÍVÁNÍ ZRCÁTEK

Santa Fe druhé generace, 2006 -2012

Moderátoři: miooo, Moderátoři

milošek
*

Re: VYHŘÍVÁNÍ ZRCÁTEK

Příspěvek od milošek »

Pochopil jsem správně, že když jedu namrzající mlhou, tak mám co 15. minut zapnout vyhřívání zadního skla? Mám pocit, že se škrábu pravou rukou za levým uchem.
New SF 2,2 VGT ELEGANCE A/T Blue titanium
Reklama

Rexcor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rexcor »

Nám taky vyhřívání funguje bezvadně. Prostě když si všimnu že přestávám vidět zapnu vyhřívání. Když to stihneš včas tak neí žádný problém a viditelnost se nesníží. stačí jen koukat a myslím, že to nebude potřeba každých 15 minut.:-)
Aspoň kdyžtak neusneš za volantem, když si to budeš kontrolovat:-D :wink:
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
mirpie

Příspěvek od mirpie »

milošek píše:Pochopil jsem správně, že když jedu namrzající mlhou, tak mám co 15. minut zapnout vyhřívání zadního skla? Mám pocit, že se škrábu pravou rukou za levým uchem.
buď rád, že to máš a že to jede aspon těch 15minut. Já vyhřívání zrcátek nemám vůbec a škrábat ráno zmrzlý zrcátka je zážitek, pokaždé je tím tlačením škrabky rozešteluju :evil:
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Máš na klimatizaci tlačítko s kontrolkou,tak vidíš,zda je vyhřívání zapnuté.Jinak ano,po 15 min. se aut.vyhřívání vypne.Zadní okno je odmlžené/rozmrazené a suché během chviličky,zrcátka o trochu pomaleji a nevzpomínám si,že by mě už během další jízdy někdy namrzaly.A i kdyby,tak to cvakneš ještě jednou :D .Je to lepší řešení,než zapomenout,že je vyhřívání stále zapnuté.To by asi zvlášť na zadním okně cestu na dovolenou nevydrželo(nehledě k propálení folií na okně #-o ).
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Odpovědět

Zpět na „SANTA FE II“