![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Ano je to takDEDe píše:takze chapu ze blow-off je jen pro turba ?
ja bych to chtel hned...DEDe píše:no aspon tak jeste bych to chtel))))
ma to jeden megamoc velkej detail my tyhle auta nechcemmirpie píše:u mě ne a ani bych turbomotor nechtěl. Takový vyšlechtěný atmosfery viz BMW M3,M5 nebo Honda S2000, Civic 1.8VTi a podobný vysokootáčkový stroje, to je paráda. Honit výkon turbem umí každej.
DEDe píše:ma to jeden megamoc velkej detail my tyhle auta nechcemmirpie píše:u mě ne a ani bych turbomotor nechtěl. Takový vyšlechtěný atmosfery viz BMW M3,M5 nebo Honda S2000, Civic 1.8VTi a podobný vysokootáčkový stroje, to je paráda. Honit výkon turbem umí každej.chcem silny hyundai coupe
No ja myslim ze koupit si auto uz se silnejsim motorem neni zas tak tezky ne ?)
Kdyz to honit turbem umi kazdej tak proc to teda u nas nema temer nikdo a v ameru na tiburonu to ma lidi kopec to stejne s CIA a dalsima. Ja vim proc 1. Nejsou prachy2.vetsina to ani neumi sehnat a objednat nekde za hranicema 3. Mame strach a nevime kdo by to umel namontovat
Proste pro vetsinu nedosazitelny a uz vubec ne ze to umi kazdej.
DEDe píše:ma to jeden megamoc velkej detail my tyhle auta nechcemmirpie píše:u mě ne a ani bych turbomotor nechtěl. Takový vyšlechtěný atmosfery viz BMW M3,M5 nebo Honda S2000, Civic 1.8VTi a podobný vysokootáčkový stroje, to je paráda. Honit výkon turbem umí každej.chcem silny hyundai coupe
Kdyz to honit turbem umi kazdej tak proc to teda u nas nema temer nikdo a v ameru na tiburonu to ma lidi kopec to stejne s CIA a dalsima. Ja vim proc 1. Nejsou prachy2.vetsina to ani neumi sehnat a objednat nekde za hranicema 3. Mame strach a nevime kdo by to umel namontovat
Ty odpovidas ve stylu jako kdyz nekdo chce tunit feldu a ty mu odpovis ze to nema cenu ze poradny auto je az tak mustang za 1Mega
mno, ale to je pravda, protoze na felde je potreba predelat snad vsecko, aby z ni byl nejaky poradny autakDEDe píše:ma to jeden megamoc velkej detail my tyhle auta nechcemmirpie píše:u mě ne a ani bych turbomotor nechtěl. Takový vyšlechtěný atmosfery viz BMW M3,M5 nebo Honda S2000, Civic 1.8VTi a podobný vysokootáčkový stroje, to je paráda. Honit výkon turbem umí každej.chcem silny hyundai coupe
Ty odpovidas ve stylu jako kdyz nekdo chce tunit feldu a ty mu odpovis ze to nema cenu ze poradny auto je az tak mustang za 1Mega
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |