Home-made tuning zadních světel - dílo hotovo

Jak upravit svého hjundaje.

Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři

Paul666
**
Bydliště: Vidochov pobliz Nove Paky, okres Jicin, Vychodni Cechy
Kontaktovat uživatele:

Re: Home-made tuning zadních světel

Příspěvek od Paul666 »

jak je to s homologaci tech za 430
Hyundai Lantra 1.6 16V GLS 1996
Reklama

Kony5
**

Příspěvek od Kony5 »

Tak knám na servis přijel kněz :) mladý ale hodně v pohodě týpek no a mezi řeči se mi smínil o LEDkách;-) řekl mi i kde to koupit a ukázal mi na svojem autěkdeje všude má...dokonce měl vzadu 30diodové a 36 diodové..porovnal jsem si to a 30diodové nic moc ale ty 36 fakt krásá...i v porovnání s obyč žárovkou to vypadlo to v tomsvětle líp a odezvana brzdu taky rychlejší...měl to seat ibiza obyč světlomety....tak tu neházejte odkazy na tuningshopy kde chcou za žárovku 430 Kč.....http://www.hadex.cz/svetelne-zdroje--au ... zev-page-3

http://www.hadex.cz/infoPage.asp?action=K583 to je přesně ona....ta zadní...30diod bych nebral ale 36 je o dost lepší !!! [-o<
Hyundai sonata zelená Y3 - daily
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
Limitz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Limitz »

tak jsem obědnal ty 36. diodové do brzdových světel :) pokud to bude vypadat dobře a vydrží dýl než žárovka (měním nějakou každý měsíc) tak koupím i do ostatních světel :D/
:hyu: Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 :hyu: R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km :D
Limitz89@seznam.cz
JardaH
*

Příspěvek od JardaH »

nevim jaky mate zkusenosti vy, me proste ty led zarovky nepresvedcily. urcite zalezi na typu svetel. ja zkousel delat i svy vlastni led zarovky osazeny svitivejsima diodama a taky zadna slava.

jinak to co planuju do couvacek je uz mozna fakt extrem, ale v GM maj ultrasvitivy diody. Fakt to vypada jak xenon. viz fotky
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Hyundai Coupé 2.0 FX r.v.2001
rostous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rostous »

Fandím všem co si troufnou na vlastní úpravy světel a předělávají je na LED. Vůbec to není lehké něco koupit ,aby to dobře svítilo. Jediný způsob je si koupit vlastní vysocesvítivé LED a pustit se do toho. Také jsem koupil LED žárovku místo dvouvláknové ,ale jak píšete, tak mě to úplně zklamalo. Nakonec jsem koupil červené LED z GME a kompletně to překopal z 36LED na 72LED a myslím ,že to svítí obstojně. Možno vidět na Getzclubu - http://www.getzclub.net/kforum.php?akce=topic&Top_ID=48 - jinak na zásah do světlometu si netroufám i když by to určitě vypadalo suprovně, kdyby všechny LED svítili dozadu !!!!
DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

ja vam nevim ale me to prijde ze to s tou svitivosti prehanite :) Je fakt ze mozna vam to sviti mene ze nemate pruhledna zadni svetla ale me to stiti s tema 19 diodovyma uplne v pohode jeste sem se ted vecer koukal co ste tu psali tohle tema a nevim jestli chcetem mit xenony fakt i na spatecce nebo co :) jestli chcete aby to lip svitilo spis si koupit pruhledne zadni lampy tuningove pak vam ty diody budou svitit brutalne. Tu co tu je na fotce to by se tam dat fakt nedalo sak to sviti jak svetlo dopredu a ne nejaka zpatecka nebo brzda. Kluci co v brne videli bilou diodovou 19tku co mam na zpatecku tak to sviti sakra dost a ne zlute jak zarovka ale krasne bile.

tu sem nasel jen jeden obrazek na to ze neni uplne tma a mam jen zaple svetla tak ta dvouvlaknovka sviti podleme dostatecne a to tam dokonce mam koupenou cervenou barvu a ne bilou ta sviti pak jeste daleko vic. (nevedel sem ze tam cervene kryti je pak je lepsi koupit bilou ale ta je 2x drazsi) nejen ze to sviti vic a hezcim svetlem ale jelikoz mam pruhledne lampy tak zarovky by tam vypadaly i trapne.
Jestli vam to sviti blbe tak pak jedine tim ze to moc zastini nepruhledne zadni svetlo, pokud clovek nevidi dovnitr jak ty diody krasne sviti tak mozna nema cenu do toho ty penize davat efekt je hlavne ten ze sou videt jednotlive tecky diod a z blizka je to pekne.
Obrázek
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Kony5
**

Příspěvek od Kony5 »

jou pesyně jak nejsou lampy čiré tak to nemá smysl ;-)...ja ted na sonatu predělaval predni blinkry na LED (ta žarovka 36 +par samostatných diod dovnitř) a sviti to fakt líp a protože sem ty blinkry vyraboval celý ,ty dírky atd. zakitoval a znova nastříkal vypadá to dobře:-) jen by to ještě chtělo čiré skličko ale to neseženu takže mám smůlu:-(....a dozadu sem skoušel dát tyzadní LED 36 a svitivost tak jako žárovka...no a tak ted budu predělavat t světla na čiré sklíčko a dovnitř dám zadní panel LED z Passatu 08 které sem sehnal za neuvěřitelnou cenu :lol:
Renault Magnum 440 kozel
Yurii
Moderátor
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yurii »

Kony5 píše:http://www.hadex.cz/svetelne-zdroje--au ... zev-page-3 .....
...30diod bych nebral ale 36 je o dost lepší !!! [-o<
Dobrej obchůdek asi si udělám seznam všech žároviček co v autě mám, původní vyhážu a nacpu tam ledky :) =P~
Začnu palubkou přes interiér a skončím u zadních světel jen se mi bude asi těžko loučit s žárovičkou do couvačky která pípá když couvám :cry: Mylsím že ačkoli nemám čirý světla v originálu, určitě to půjde. Vyzkoušáím a dám report.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Limitz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Limitz »

Yurii píše:
Kony5 píše:http://www.hadex.cz/svetelne-zdroje--au ... zev-page-3 .....
...30diod bych nebral ale 36 je o dost lepší !!! [-o<
Dobrej obchůdek asi si udělám seznam všech žároviček co v autě mám, původní vyhážu a nacpu tam ledky :) =P~
Začnu palubkou přes interiér a skončím u zadních světel jen se mi bude asi těžko loučit s žárovičkou do couvačky která pípá když couvám :cry: Mylsím že ačkoli nemám čirý světla v originálu, určitě to půjde. Vyzkoušáím a dám report.
obchůdek dobrej jen jim dlouho trvá než něco doručí, minulý týden jsem si objednal diody na brzdové světla a do teď nedorazily ](*,)
Limitz89@seznam.cz
Limitz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Limitz »

tak dneska diody přišli a opravdu není poznat že by tam byli, chtělo by to čiré zadní světla
Limitz89@seznam.cz
Kony5
**

Příspěvek od Kony5 »

no já si tam ty diody do palubovky koupil (mám ten obchod kusek od dílny) a svitilo to tak nepravidelně ty budíky...tak sem koupil obyč diody spájel s odporem a dal do pristrojovky dalších 5diod at je to světlo pravidelné...a je to fakt znát :-) vypadá to líp .......a vlastně všechno osvětlení ted vylepšuju a předěláváam na diodové.....nevite ještě náhodou někdo kdo dokáže vyleštit do čira přední světlomety??
Renault Magnum 440 kozel
Paul666
**
Bydliště: Vidochov pobliz Nove Paky, okres Jicin, Vychodni Cechy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul666 »

hele kony, prosimte co mas za hyundaie? ja delam taky podsvetleni do budiku a taky me vadi, ze sviti nepravidelne, tak by me zajimalo kam si ty diody dal a cim si to prilepil?
Hyundai Lantra 1.6 16V GLS 1996
Yurii
Moderátor
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yurii »

Taky bych je rád nechal něde vyleštit, chtěl bych časem xenony s čočkou. Ale bohužel to vypadá že to u nás dělá jen pár lidi a pouze k profi přestavbám za 18 000,- :(
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Kony5
**

Příspěvek od Kony5 »

hele kony, prosimte co mas za hyundaie? ja delam taky podsvetleni do budiku a taky me vadi, ze sviti nepravidelne, tak by me zajimalo kam si ty diody dal a cim si to prilepil?

mám sonatu Y2..dal sem to nahoru a dolu vyvrt lidírku do toho býliho plastu a napojil normál na tu puvodni žarovičku (mám někde i foto) teď je to světlo pravidelné bych řekl, jenže problem je ten že tam je na těch puvodních polepech budíků vyšrafování kvuli pravodelnosti a tím že sem to světlo udělal pravidwelně (mám tam tuším 12diod) tak mi to vyšrafování ted to podsvícení kazí...proto sháním někoho kdo mi udělá v corellu ty polepy budíku :wink:

jinak pánové napadá mně co takhle založit nějaké vlákno kde každý budem psát se úpravy :evil: a připadně návody jak na to a fotky ...ať máme inspiraci [-o<
Renault Magnum 440 kozel
myhead

Příspěvek od myhead »

A nebojíš se u takovýho zapojení že když ti vypadnne nebo nějákým způsobem rozbije odpor, nebo první ledka že ti zhasne celá řada těch ledek. to by bylo potom docela na :-&. ale je to samozdřejmě na tobě. Tak ať se daří.
Přílohy
eag.jpg
eag.jpg (75.02 KiB) Zobrazeno 2329 x
JE-
Hyundai Accent X3 1.4 1997
Opel Zafira 2.0DTL 2000 (v provozu 2002)

EX
Škoda Felicia Kombi 1.3 LXI LPG 1996

Peugeot 106 1.5D 2000
Odpovědět

Zpět na „Tuning“