Věříte servisům?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
- CARy
- **
- Kontaktovat uživatele:
tak ohledně značkovýho servisu stejně jako Black_sheep, ještě teď se nas... á když na to vzpomenu , rozvody sem reklamovala 2,5 měsíce furt do kola !
V žádnym případě nedopuručuju AP Butovice v Práglu, jsout to fakt i.....i
jinak pokud Tiburon FX souhlasi, někdo tu mluvil o manuále, pokud někdo opravdu s velkým zájmem bude chtít, mam manual ke coupe 96-99 nascenovanej a převedenej v Adobe v poči:-) (od Tiburona)
C.
btw: Cary zdraví Tibyho ))
jinak pokud Tiburon FX souhlasi, někdo tu mluvil o manuále, pokud někdo opravdu s velkým zájmem bude chtít, mam manual ke coupe 96-99 nascenovanej a převedenej v Adobe v poči:-) (od Tiburona)
C.
Hyundai Scoupe 95 1.5, Hyundai Coupe 12/98 1.6 16V CARY, Hyundai Coupe 2.0 FX 06/06 Blue-Berry,
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
serviz
Tak já už od té doby, co to auto mám reklamuju klepání v zadní části auta někde v se sloupku. Vždycky přijedu, řeknou mi, že nic neslyšej ale že utáhli dvěře. Hovno hovno. Chystám se tam teď kvůli stříknutí haubny tak si mě tam zase užijou.... Už mě to fakt s..e. Jinak pro Vaší informaci mluvím o AP Butovice.
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
ahojky..pokud by to bylo možné tak já bych si jeden ten manuálek taky nechal poslat Rád bych o Coupečku pochytal co nejvíc informacíCARy píše:tak ohledně značkovýho servisu stejně jako Black_sheep, ještě teď se nas... á když na to vzpomenu , rozvody sem reklamovala 2,5 měsíce furt do kola !
C.
Hyundai Coupe 2.0-16 V...r.v.97...guuut autíčko
- CARy
- **
- Kontaktovat uživatele:
čus všem, omluva všem poslední dobou sem víc než busy
no momentálně řešíme s Petrem HC jak to poslat pac to ma 31 mega v acrobatu, zabalený asi 27, a excelu 15 , ztroskotalo to na tom že obě mailový adresou jsou seznam a vždycky to ohlasí že to prostě neprojde.
no momentálně řešíme s Petrem HC jak to poslat pac to ma 31 mega v acrobatu, zabalený asi 27, a excelu 15 , ztroskotalo to na tom že obě mailový adresou jsou seznam a vždycky to ohlasí že to prostě neprojde.
Hyundai Scoupe 95 1.5, Hyundai Coupe 12/98 1.6 16V CARY, Hyundai Coupe 2.0 FX 06/06 Blue-Berry,