Moderátoři: Martun, Moderátoři
ma to svoje pozitiva a aj negativa. je to trosku mensie auto ako accent, ale zasa sa ti bude lahsie parkovat v mestecatchcash píše:bol som sa tam uz pytat nemaju activa uz a dynamic stoji o 30 000 viac a to im mozem kazdy vie coaj na getz som sa pytal silno nad tym uvazujem ak nebudu mat ani v CR ten active tak idem do toho sice je to mensie ale tak ja som zatial sam
Už aby tady to jaro bylo, ve sklepě mám připravený letňáky na elektronech, leštěnku a spoustu hadrů na leštění a nový koberečky na podlahu !! Jen to jaro nějak chybí .... v loni touhle dobou bylo skoro 20 stupňů tepla a letos je zima, jak v Charkově na nádražíGandalf píše:Jen tak dál, diskuzi je potřeba rozproudit. Téma už se nějaké najde, vždyť se konečně pomalu blíží jaro!
beriem 1.4 jednoznacneJoKo píše:ma to svoje pozitiva a aj negativa. je to trosku mensie auto ako accent, ale zasa sa ti bude lahsie parkovat v mestecatchcash píše:bol som sa tam uz pytat nemaju activa uz a dynamic stoji o 30 000 viac a to im mozem kazdy vie coaj na getz som sa pytal silno nad tym uvazujem ak nebudu mat ani v CR ten active tak idem do toho sice je to mensie ale tak ja som zatial sam
stratis na bat. priestore, ale ziskas vyhody hatchbacku
getz je lahsi, takze dynamika bude lepsia... a este dokonca este aj usetris oproti accentu 600€ a budes mat klimu
teda ak budes brat 1.4, ak 1.1, tak este viacej usetris a mozes aj priatelku zobrat na veceru za usetrene peniaze
diskusie nebud, ved je to predsa jasne ze diesel je lepsiTak to musíme přežít aktivně tady na fóru a dozvědět se zase něco nového... Tedy pokud nepočítám diskuse typu: "diesel je lepší než benzín" nebo "Osram svítí líp než..."
Jo jo........jako kdyby jsi mi mluvil z duše.......Gandalf píše:Do okamžiku než uklouzneš na nečekaném náledí nebo ukouzne někdo jiný a Tebe pak trefí, je to fakt pohádka. Jel jsem takhle jednou po zasněžené D1 skoro přes celou republiku, v rádiu hrály vánoční koledy a paráda - naštěstí minimální provoz. Ale na suchém asfaltu a letních gumách se cítím přece jen líp...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |