sraz - mimon - 21-22.4.06
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Tak na ty jsem opravdu nemyslel. Myslíš, že se tam nějákej objeví??? . Tak nafasujou celtu pro dosažení správné délky.
Naposledy upravil(a) Mates dne 14 bře 2006, 21:14, celkem upraveno 1 x.
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
A já bych tak rád přezul na letní. Hlavně jestli ti s těma letadlama odstraňují z ranvejí snih??? Správně Joudo na Getze nezapomínat.
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
chlape, mam tam taky letni Hankooky a naprostá spokojenost!!! i na vodě to jede fajn...
navíc jsem teď viděl zimní Hankooky na kámošovo golfu a na horách přijel týpek s VW Transporterem - vypadal fakt good - a měl tam taky zimní Hankooky. Když už Hankook dělá tak velký pneu tak to šmejd nebude ...
navíc jsem teď viděl zimní Hankooky na kámošovo golfu a na horách přijel týpek s VW Transporterem - vypadal fakt good - a měl tam taky zimní Hankooky. Když už Hankook dělá tak velký pneu tak to šmejd nebude ...
Toyota Avensis sedan Sol 2.0 16V (94 kW)
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997
Ahoj vím že do téma Srazy to nepatří, ale četl jsem výše uvedenou diskuzi a náhodou jsem objevil test pneumatik rozměru 185/60/14 a tak se koukněte jak to v Německu s nima dopadlo.::
http://auto.idnes.cz/test_pneu.asp?r=te ... t_pneu_fdv
Já mám na Lantře Kumho a jak jsem již několikrát psal jsem spokojen.
Jinak když to jen trochu pujde tak do Mimoně dorazím a pokouším se přemluvit i pár lidí od nás -(Dvůr Králové n.L.) kteří mají Háčka. Doufám že se tam sejde i pár lidí s Lantrou i jinejma tipama. Hlavně aby počasí přálo. Dlouho jsem nečetl nic od Vikiho... Žiješ?
Radek
http://auto.idnes.cz/test_pneu.asp?r=te ... t_pneu_fdv
Já mám na Lantře Kumho a jak jsem již několikrát psal jsem spokojen.
Jinak když to jen trochu pujde tak do Mimoně dorazím a pokouším se přemluvit i pár lidí od nás -(Dvůr Králové n.L.) kteří mají Háčka. Doufám že se tam sejde i pár lidí s Lantrou i jinejma tipama. Hlavně aby počasí přálo. Dlouho jsem nečetl nic od Vikiho... Žiješ?
Radek
"H" i30HB. 1,4. černá metal, 2009, palivo E85
----------------------------------------------------
dříve:"H" Lantra. 1,6, šedá metal. 1996
----------------------------------------------------
dříve:"H" Lantra. 1,6, šedá metal. 1996
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
sraz
Tak chlapi ja pojedu kazdopadne sebou kamosa i kamosku doufam ze se tam sejde aspon milion tisic lanter a jinech vozu od hyundai a wolxvágnu ne sranda,jo a jeste sem chtel je to teda stale ten vikend 21.4???a kolik ze stoji ta polopenze?
Jiřa
Jiřa
Jiřa
No chlapci koukám že účast bude asi hojná. Už se na vás docela těším. Mám menší nápad.
Bylo by možná dobrý kdyby někdo kdo to umí založil nové téma s instrukcemi a zamknul ho aby tam nikdo nepsal nesmysly a toto bylo pak vystaveno aby si ho každý mohl přečíst.
Instrukcemi myslím např.:
V pátek 21.4.06 je sraz na letišti (nebo jinde) v tolik a tolik. Vemte si sebou jídlo a nevím co ještě, přespat můžete tam a tam atd. atd. To by mohl vědět někdo kdo bydlí poblíž.
Zkrátka pro nás co jsme tam nikdy nebyli, aby jsme tam trefili a měli sebou vše potřebné. Jestli ject jen sám nebo s rodinou, přítelkyní, přítelem, psem nebo nevím s kým ještě, taky se sejít na nějakej přesnější čas ať se tam netrousíme jak smrad.
Bylo by možná dobrý kdyby někdo kdo to umí založil nové téma s instrukcemi a zamknul ho aby tam nikdo nepsal nesmysly a toto bylo pak vystaveno aby si ho každý mohl přečíst.
Instrukcemi myslím např.:
V pátek 21.4.06 je sraz na letišti (nebo jinde) v tolik a tolik. Vemte si sebou jídlo a nevím co ještě, přespat můžete tam a tam atd. atd. To by mohl vědět někdo kdo bydlí poblíž.
Zkrátka pro nás co jsme tam nikdy nebyli, aby jsme tam trefili a měli sebou vše potřebné. Jestli ject jen sám nebo s rodinou, přítelkyní, přítelem, psem nebo nevím s kým ještě, taky se sejít na nějakej přesnější čas ať se tam netrousíme jak smrad.
New Santa Fe 2.2 CRDI Elegance