spotřeba a velikost nádrže ..Accent 07 1,4
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: spotřeba a velikost nádrže ..Accent 07 1,4
Vážení, ak počítate spotrebu podľa tankovaní, mám tu pre vás program do mobilu, s ktorým som ja osobne veľmi spokojný, stačí pri každom tankovaní naťukať do mobilu počet km, počet litrov a cenu za liter a vypočíta relat. spotrebu, dojazd ... a spústu ďalších vecí. Prehľadne, jednoducho. Lepšie ako sa babrať s kalkulačkou
Do mobilu treba nahrať ako aplikáciu java- to znamená ako trebárs hru. Myslím, že teraz to podporujú všetky mobily. Odkaz:
http://www.caller.cz/spotreba-v-1-0.html
Otázky rád zodpoviem.
Do mobilu treba nahrať ako aplikáciu java- to znamená ako trebárs hru. Myslím, že teraz to podporujú všetky mobily. Odkaz:
Otázky rád zodpoviem.
Hyundai Accent 2007
1,4 Elegance Natural Gray
Dlhodobá spotreba 5,8 l / 100 km
- Reklama
inak, je to ten súbor spotreba.jar - nakopírovať do mobliu cez Bluetooth alebo kábel, do zložky s aplikáciami ( hrami ). Pri štarte sa spýta na velikost nádrže ( 45 ), velikost rezervy ( 0 ).
V nastaveniach je dobré nastaviť štýl tankovania ( tankujem do plna ), ešte mám nastavené zadávať počet litrov a cenu za liter.
Snáď to je všetko. Ak ste to nepoznali, skúste.
V nastaveniach je dobré nastaviť štýl tankovania ( tankujem do plna ), ešte mám nastavené zadávať počet litrov a cenu za liter.
Hyundai Accent 2007
clio 965kg, accent 1241kg. obidve podla technickeho preukazu.ZdeněkSvoboda píše:No jo, ale kolik váží clio a kolik Accent??
Myslím si, že 1,4 i 1,6 mají spotřebu dobrou!!
ja som pisal, ze ja som so spotrebou spokojny. jednak jazdim sviznejsie ako s cliom a za dalsie accent ma ovela vacsiu hmotnost, ale ak komfort jazdy je v accente lepsi.
teraz som isiel do ke takmer podla predpisov a priemerna spotreba bola 6.2l/100km co sa mi zda vemli dobra spotreba.
ja pouzivam www.spritmonitor.de/en a som maximalne spokojny natankujem, udaje nahodim cez mobil a mam to pristupne odkialkolvek. ale ta offline kalkulacka tiez nemusi byt zla.SlavoRK píše:inak, je to ten súbor spotreba.jar - nakopírovať do mobliu cez Bluetooth alebo kábel, do zložky s aplikáciami ( hrami ). Pri štarte sa spýta na velikost nádrže ( 45 ), velikost rezervy ( 0 ).
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
ja osobne pouzivam cesky soft Autoagenda a tiez max spokojnost. je zadarmo a hlavne ak Vam tam nieco chyba tak na www.symbianmania.sk je forum do ktoreho ked napisete a je to dobry napad tak Vam to tam tvorca ohoto programu aj prirobi. jeho jedina nevyhoda pre niekoho moze byt ze je len pre nikie resp pre symbianySlavoRK píše:Vážení, ak počítate spotrebu podľa tankovaní, mám tu pre vás program do mobilu, s ktorým som ja osobne veľmi spokojný, stačí pri každom tankovaní naťukať do mobilu počet km, počet litrov a cenu za liter a vypočíta relat. spotrebu, dojazd ... a spústu ďalších vecí. Prehľadne, jednoducho. Lepšie ako sa babrať s kalkulačkou
Otázky rád zodpoviem.
Hyundai Accent 02/09 black Elegance 1.4 benzin kupovane v CR - Hodonin
Slovakia Bratislava
www.nefajci.eu
Slovakia Bratislava
www.nefajci.eu
Jeden postřeh :
Včera jsem v práci (letiště Ruzyně) dotankoval po hrdlo a vynuloval PP.
Cesta domů na Letnou (cca 10 km) v odpoledním úděsném traffic jamu trvala způsobem krok-sun-krok skoro hodinu a půl
PP na konci cesty ukazoval průměrnou spotřebu 16,2 l (klimu jsem nezapínal).
Cesta domů na Letnou (cca 10 km) v odpoledním úděsném traffic jamu trvala způsobem krok-sun-krok skoro hodinu a půl
Accent 1,4i MT Dynamic, Ebony Black / Beige, 03.2008
Jíra T. píše:Jeden postřeh :
Když jsem měl ještě Fabii, tak kromě spotřeby blízké tvojí mi palubák ukazoval průměrnou rychlost někdy i 7km/h. I to je "výhoda" Prahy.
Zdravím, tak ja mám najazdené zatial len 900km, no spotreba je zatial výborná. Pri druhom natankovaní som na tri vypnutia pištole natankoval 33,63 l a najazdených bolo 593,3 km, z čoho vychádza spotreba 5,67 l, čo sa aj zhoduje s údajmi palubného počítača. Teraz mi tam svieti 5,4 l. Pravdou je, že 80 % je mimo mesto, no aj tak si myslím, že na nezabehnutý motor je to super. Otáčky udržujem zatial v rozmedzí od 2000-3200, pri brzdení motorom do 3500 a max rýchlosť do 100 km/h. Uvidíme čo bude ďalej...
Accent 1.4 16 V, Dynamic, 5/2009, bronze gray metalic
Tak jsem si dnes po natankování vynuloval PP a pokusil se ho přesvědčit, že mám místo benzínu namontovaný diesel
Je pravda, že to byl extrém, ale kromě jednoho táhlého kopce jsem jel ustálenou 80-90km/h po víceméně rovné silnici a po cca. 8 km jízdy mi počítač ukazoval na příjezdu do Brna průměrnou spotřebu 4,0. Ale pak stačilo vjet do města, pár semaforů, rozjezdů do prudšího kopce a během pár km tam bylo 5,0. A to při následující jízdě po městě se studeným motorem půjde samozřejmě ještě nahoru. Ale stejně to byl legrační pohled na ty 4,0 l/100km To už tenhle displej asi nikdy nezaznamená...
Je pravda, že to byl extrém, ale kromě jednoho táhlého kopce jsem jel ustálenou 80-90km/h po víceméně rovné silnici a po cca. 8 km jízdy mi počítač ukazoval na příjezdu do Brna průměrnou spotřebu 4,0. Ale pak stačilo vjet do města, pár semaforů, rozjezdů do prudšího kopce a během pár km tam bylo 5,0. A to při následující jízdě po městě se studeným motorem půjde samozřejmě ještě nahoru. Ale stejně to byl legrační pohled na ty 4,0 l/100km To už tenhle displej asi nikdy nezaznamená...
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Jira T: 16,2 l/100km odpovida zrhuba 1,62 litr/10 km, coz za hodinu a pul stani v zacpe + jizda Ruzyne-Letna je naprosto normalni. Malokdo by na tom byl lip. Jeden takovy rozjezd vychazi na 20-25 litru momentalni spotreby.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Vždyť jo. To je v pohodě, to byl jen takovej postřeh z extrémní situace.
Jinak jezdím samozřejmě za normální, řekněme výrobcem deklarovaný, hodnoty.
Hodně záleží na tom, co člověk po vynulování PP zrovna pojede.
Jinak jsem se spotřebou i s autem jako takovým móc spokojenej.
Ale ono to auto je vlastně pořád nový, po roce a 3 měsících mám najeto jen něco málo přes 12 000 km.
Tak jen doufám, že to vydrží.
Jinak jezdím samozřejmě za normální, řekněme výrobcem deklarovaný, hodnoty.
Hodně záleží na tom, co člověk po vynulování PP zrovna pojede.
Jinak jsem se spotřebou i s autem jako takovým móc spokojenej.
Ale ono to auto je vlastně pořád nový, po roce a 3 měsících mám najeto jen něco málo přes 12 000 km.
Tak jen doufám, že to vydrží.
Accent 1,4i MT Dynamic, Ebony Black / Beige, 03.2008